Praktijkgericht en innovatief!
Dankzij de extra stagetrainingen leer je het vak nog beter!

Deeltijdopleiding Hairstylist Gevorderden

 

Schrijf je hier in

Deeltijdopleiding Hairstylist Gevorderden

De Deeltijdopleiding Hairstylist gevorderden van Hair Kappersopleiding is de perfecte aanvulling op de Deeltijdopleiding Hairstylist Basis. Of wanneer jij de basisvaardigheden van het kappersvak al beheerst. Je leert de verdieping en specialistische technieken van het kappersvak. De deeltijdopleiding Hairstylist Gevorderden is praktijkgericht en geschikt voor iedereen ongeacht je leeftijd.

De opleiding bestaat voor 95% uit praktijklessen. Na het afronden van deze opleiding zijn er voldoende doorgroei mogelijkheden bij Hair Kappersopleiding. Zo kun je je o.a. verdiepen in het heren-en Barbiersvak of visagietrainingen volgen, bekijk ons complete aanbod op onze website.

Een van de voordelen van deze opleiding is dat je direct als zelfstandige aan het werk kan in je eigen onderneming, hierdoor ben je niet afhankelijk van solliciteren naar werk. De kosten van de opleiding heb je op deze manier snel terugverdiend.

Het is goed om te weten dat Hair Kappersopleiding CRKBO erkend is. In dit centraal Register zijn alleen instellingen opgenomen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Daarnaast zijn we ook een door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) erkende opleiding. Dit geeft je de garantie dat je deel gaat nemen aan een kwalitatief hoogstaande opleiding.

Onze docenten komen allemaal uit het bedrijfsleven en zijn dus goed op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.

HHHH

KKKKKKKKKKK


9200000084895913

GRATIS Toolbag & materialenkoffer t.w.v.  € 89,- 

uuuu

Schrijf je nu in, voor 15 april, voor onze

Hairstylist opleiding en ontvang gratis een

 Toolbag en Materialenkoffer t.w.v. € 89,-


.

De opleiding

Eén Deeltijdopleiding gevorderden bij Hair Kappersopleiding bestaat uit 20 lesweken. Je krijgt dan een dag per week les van 10.00 tot 16.00 u. Geen korte lesavonden dus! Maar een hele dag les terwijl je in onze schoolsalon staat. Daar ga je al snel starten met het behandelen van klanten. Wij zijn van mening dat de beste manier op het kappersvak echt te leren is door zoveel mogelijk praktijkervaring en salonervaring op te doen.

Laat je verder informeren tijdens onze open dagen, op afspraak of tijdens een intakegesprek. Onze vaste lesdagen zijn woensdag en/of vrijdag. Je kunt deze opleiding ook versneld volgen door 2 dagen per week les te volgen.

Het is het hele jaar door mogelijk om te starten met de deeltijdopleiding.We hanteren geen vaste startmomenten, je hoeft dus niet te wachten en je kunt direct starten!

llll

Persoonsgerichte aanpak

Onze aanpak is persoonsgericht, dat wil zeggen dat je op je eigen niveau en tempo gaat leren en werken. De reden dat wij zo te werk gaan is omdat we mensen niet willen dwingen om een vast lesprogramma klassikaal af te werken. De een gaat immers sneller dan de ander. Natuurlijk behandelen we alle onderdelen die bij jouw opleiding horen, maar de een wil zich graag meer verdiepen in bv: het heren-vak en de ander juist weer meer op knip- en kleurtechnieken. We leiden je dus op tot een professional maar we houden rekening met jouw ambities en wensen.

Tijdens je opleiding mag je ook meedoen tijdens een Barbierstraining en een Visagie workshop.  Zo maak je kennis met wat de beautybranche en het kappersvak allemaal nog meer te bieden hebben.

Via het contactformulier of telefonisch kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. We houden intakegesprekken omdat we ons graag aan je voorstellen, maar vooral ook omdat we willen weten wat jouw verwachtingen en wensen zijn. Zo kunnen we je gericht en op maat gaan opleiden

Studiebelastinguren: 150

 

Tijdens de Deeltijdopleiding Hairstylist Gevorderden leer je:

.

Praktijkvakken: 95% van de opleiding
 • Snijden, effileren & slicen van lang en kort haar
 • Korte kapsels dames, nieuwe kniptechnieken
 • Heren knippen/snijden, opscheren en trimmen
 • Folies & coupe soleil technieken
 • Kamstrepen in lang en kort haar
 • Highlight en lowlight technieken
 • Ontkleuren & blonderen
 • Balayage technieken
 • Styling en afwerking van kapsels
 • Creatief opsteken
 • Opsteken & vlechten, feest & bruidskapsels
 • Huid en haar analyse
 • Make-up workshop
Theoretische vakken: 5% van de opleiding
 • Diagnose, kleur keuze en adviseren
 • Sollicitatie training, cv bijwerken/maken
 • Portfolio maken

 

Werkwijze

In het begin van je opleiding start je met trainingen op een dummie. Daarna starten de trainingen op jouw modellen. In overleg met jou gaan we daarna trainingen in de schoolsalon starten. Je gaat dan echte klanten behandelen onder toezicht van de docenten van Hair Kappersopleiding. Omdat Hair Kappersopleiding staat voor kwaliteit, geven wij al onze cursisten en leerlingen zoveel mogelijk praktijkervaring.

Daarnaast is het een mogelijkheid om stage te lopen in een kapsalon. Dit is niet verplicht, maar wij adviseren je om dit wel te doen. Hair Kappersopleiding kan je hier op voorbereiden en in begeleiden. Zo kan je naast je opleiding meer ervaring opdoen in het echte bedrijfsleven, wij gaan je hierin zoveel mogelijk helpen. We zorgen voor een stagecontract en we houden de kapsalon op de hoogte van je vorderingen.

Je opleiding sluit je af met praktijk examens. Na het succesvol afronden van de Deeltijdopleiding Hairstylist Gevorderden en het slagen voor de examens krijg je een institutioneel vakdiploma van Hair Kappersopleiding. Met dit diploma kun je aan het werk en/of mag je een eigen salon beginnen.

 

Kosten

Hair Kappersopleiding werkt altijd met All-in prijzen. Dit zodat al onze leerlingen en cursisten precies weten waar zij aan toe zijn. De Deeltijdopleiding Hairstylist Gevorderden kost: €2480,-

Deze all-in prijs is inclusief: Lesgeld, inschrijfkosten, examenkosten, materialenpakket, leermiddelen en het gebruik van alle producten op school. Inclusief de kosten van alle producten die je nodig hebt voor je modeltrainingen. (Denk aan: Verf, blondering, verzorgingsproducten, stylingsproducten, handoeken etc). Je komt dus nooit voor onverwachte extra kosten te staan.

Je ontvangt op je eerste lesdag je materialen, deze materialen zijn dan jouw eigendom.

Gespreid betalen is mogelijk. Je betaalt dan de eerste maand € 860,- en daarna 6 maandelijkse termijnen van €270,- of 3 maandelijkse termijn van €540,-

 

 

Geïnteresseerd?

Schrijf je hier in

kkkk
Info Cursus Deeltijdopleiding

 

 

billionphotos-2541948