Recensies

Een aantal van onze leerlingen en cursisten vertellen waarom ze er voor gekozen hebben het kappersvak te leren bij Hair Kappersopleiding en/of wat ze er van vinden. Met een nieuwe cursus of opleiding starten is een belangrijke beslissing. De motivatie en ervaring horen van een ander kan daarom best interessant zijn.

  

 
★ 03-02-2018
Een geweldige ervaring om niet te vergeten !! Veel geleerd van de dames en Bjorn. Het gaat jullie goed.


 

Jamila Mila 
★ 4 februari om 21:59 ·

Beste kappersopleiding van Nederland�!!!!

  

★ 02-02-2018
Cursus heren-barbier gevolgd en heb in 10 lessen al heel wat geleerd, voor de gene die ook van plan zijn een cursus of opleiding te volgen, Niet Twijfelen Gewoon Doen!

  

★ 15-01-2018

Ik heb de cursus heren knippen, barbier gedaan en voltooid. Nooit gedacht dat ik zo snel zou leren heren knippen, en opscheren met de tondeuse en de baard scheren. De cursus was 10 weken en ik knip nu al volop mensen uit mijn eigen omgeving, omdat ik wel nog iets meer ervaring op wil doen, en wat sneller wil worden in de techniek.

Zoals ik al had aangegeven in mijn laatste les wil ik binnenkort de vervolg cursus ook gaan volgen, want voor de prijs hoef je dit niet te laten. Deze cusussen zijn zeer betaalbaar. Bjorn en Charlotte bedankt voor de lessen en tot de volgende! 

 14-01-2018
Alhoewel ik geen ambitie heb om het kappersvak in te gaan leek het me wel heel interessant om de cursus knippen te volgen. Mijn familie is hier heel blij mee. Bedankt Willeke!


hhhh

 08-01-2018
Ben al jaren kapster en heb nu een opleiding gevolgd voor de laatste technieken.
Bedank Charlotte.

  

Saloua Kasrioui Driouch 

★ 21 december 2017 ·

GE-WEL-DIG

  

Anne Job Joppie Baars 
★ 20 juni 2017 
Leuke en leerzame lessen van Charlotte gehad waardoor ik weer helemaal up-to-date ben, sahar en Charlotte bedankt voor alles en ik kom zeker een keer terug woon tog om de hoek hihi groetjes Anne


hhhhhhhhhh

Kim van Doorn 

★ 12 maart 2016 ·

Leuke cursus gevolgd. Aanrader voor iedereen die het kappersvak in wil.

  

Super opleider, voelt echt als een vakopleiding in plaats van een school!!

  

Sim Sim 

12 maart 2016

Prima opleiding, heel tevreden
 hhhhhhhhhhhhh