Nieuwe cursussen bij Hair Kappersopleiding!

nieuwe cursussen

Nieuwe Cursussen bij Hair Kappersopleiding!

Twee nieuwe cursussen!

In september starten we bij Hair Kappersopleiding met twee nieuwe cursussen. Het kappersvak is enorm populair. Veel mensen willen zich er daarom steeds meer in verdiepen. Daarom starten wij in september met de Cursus Knippen Heren Barbier en de Cursus Opsteken en Vlechten.

Cursus Knippen Heren Barbier

Heren knippen is een vak apart. Na het afronden van de Cursus Knippen heren barbier kun jij heren en ook kinderen knippen. Met en zonder tondeuse. Als leuke toevoeging besteden we ook veel aandacht aan het onderdeel Barbier. Een Barbier behandeling is een heerlijke manier om even te ontspannen en jezelf te laten verzorgen. Hoe gaaf is het als jij ook de Barbier behandeling kan geven aan je klanten of vrienden en familie. De Cursus Knippen Heren Barbier is niet alleen voor kappers, iedereen mag en kan dit leren! Voor meer informatie over de cursus neem een kijkje op onze website onder het kopje Cursus.

Cursus Opsteken en Vlechten

Opsteken en Vlechten is de perfecte manier om creatief bezig te zijn. Je maakt mensen mooi in jouw eigen stijl! Deze cursus is perfect voor kappers en visagisten, maar ook voor deze cursus geldt dat iedereen het mag en kan leren! Voor meer informatie over de Cursus Opsteken en Vlechten bezoek onze website en klik op het kopje Cursus.

Neem op de website een kijkje naar ons complete aanbod aan cursussen, opleidingen en deeltijdopleidingen. Heb je een vraag? Laat het ons weten!

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.