Nieuwjaar, nieuw haar!

nieuwjaar nieuw haar feest

De mooiste haarstijlen voor nieuwjaar

Nieuwjaar is na kerst één van de drukste dagen van het jaar. Tussen het vuurwerk kopen, oliebollen bakken en feestjes plannen is er bijna geen tijd voor jou. Laat staan om je klaar te maken voor die feestjes. Daarom heb je een simpele haarstijl nodig die het lang volhoudt. Eén manier om dat te verkrijgen is door het in te vlechten. Ook een strakke knot is erg elegant. Natural gaan wanneer je haartype 4c hebt is daarnaast perfect voor een feestje. Bovendien heb je altijd nog de optie om op 30 december rollers in te doen, je haar te laten drogen en een blowdry look te faken!

Nieuwe haar hacks voor januari

Ongetwijfeld zullen er in januari weer nieuwe haar hacks zijn om jouw leven een stuk makkelijker te maken. Sommigen zullen goed werken en anderen juist niet. Het belangrijkste is echter dat je goed oplet wat er wel of niet gezond is voor je haar. Alles dat betrekking heeft op chemische producten die niet specifiek voor je haar zijn, kun je beter bij wegblijven. Ook stijltang- en krultang hacks kun je eigenlijk niet meer geloven. Wel zijn nieuwe producten die je haar bijvoorbeeld door de lucht zouden krullen het testen waard.

Het laatste kappersbezoek voor nieuwjaar

Wanneer je zelf niet veel aan je haar wil doen, is het verstandig naar de kapper te gaan. Vooral voor de feestdagen. Op die manier heb je sowieso een perfecte coupe. De kapper kan je haar namelijk nog net even verven of nieuwe highlights zetten. Daarnaast is het nooit slecht om je haar voor de feestdagen nog even te laten bijpunten. Misschien wil je het nog net even laten permanenten of een andere hele nieuwe look. Het kan allemaal en zo hoef je het tijdens oud en nieuw alleen maar in model te brengen.

Het eerste kappersbezoek van het jaar

Wanneer nieuwjaar dan weer voorbij is kijken sommige mensen alweer uit naar hun volgende kappersbezoek. Dit zijn vaak mensen die voor de feestdagen niet naar de kapper zijn geweest en een frisse start willen. Ieder zijn smaak, zegt men dan. Samengevat: je hoeft niet per se veel aan je haar te doen voor de feestdagen. En als je dat wel wil, staat een kapper altijd voor je klaar. Bovendien is er nog steeds veel om naar uit te kijken na de feestdagen wat betreft je haar. Uiteindelijk moet jij kiezen wat het beste bij jouw haar past.

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.