Geïnteresseerd in een toekomst als allround kapper?

Is het altijd jouw droom geweest om Allround kapper te worden? Dan ben je bij Hair Kappersopleidingen aan het juiste adres!

Werken als kapper is leuk. Je bent creatief bezig, je hebt veel contacten met mensen en het is een mooi beroep. Bij Hair Kappersopleidingen heb in twee jaar tijd je Allround kappersdiploma op zak. Ook voor Junior kapper ben bij Hair Kappersopleidingen op de goede plek.

Wil je kapper worden, dan leer je bij Hair Kappersopleidingen alle kneepjes van het kappersvak.

Bekijk hier alle informatie over onze MBO opleidingen  BOL en/of  BBL

De modules

De opleiding bestaat uit verschillende modules en richt zich volledig op het praktische kappersvak en de daarbij behorende theorie met de exameneisen.

  • Knippen en snijden
  • Föhnen, stylen en watergolven
  • Permanent en keratine behandeling
  • Kleuren/ontkleuren
  • Opsteken en vlechten
  • Verzorging haar en hoofdhuid
  • Advies en verkoop van producten en diensten
  • Afspraken maken, klanten ontvangen en behandelingen afronden

Ervaren docenten

De docenten die lesgeven op de Hair Kappersopleiding zijn allen uitstekend opgeleid en hebben vele jaren ervaring in het kappersvak. Voor de enkele theorie vakken zijn docenten aanwezig, ook voor wat extra begeleiding daarin mocht dat nodig zijn.

BOL en BBL

Je kunt zowel een BOL traject volgen, als een BBL traject.

Voor onze BOL opleiding moet je wettelijk minimaal 16 jaar zijn. Je gaat dan 4 dagen per week naar school, en je loopt een dag per week stage in een erkende kapsalon.

Voor de BBL opleiding moet je minimaal 17 jaar zijn. Je loopt dan 4 dagen per week stage in een erkende kapsalon en je zult een dag per week naar school gaan.

Kleinere groepen

Iedereen heeft zo zijn of haar eigen toekomstdroom. Is kapper worden  jouw droom? Meld je dan gauw aan voor de opleiding, want vol is vol! We werken bewust met kleinere groepen, zodat iedere leerling ruim voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Bij Hair Kappersopleidingen is iedereen welkom, en is iedereen gelijk!