Geniet een praktische en gezellige Avondcursus Kapper!

Ben je op zoek naar een Avondcursus Kapper, omdat je al kapper bent of dit graag wilt worden, maar het overdag te druk hebt? Meldt je dan aan bij Hair Kappersopleidingen voor een ochtend- of avondcursus kapper. De Meeste cursussen duren acht tot tien weken. Hierbij krijg je één avond per week les. Bij het succesvol afronden van een avondcursus kapper, krijg je nog een training op je eigen model in onze salon cadeau. Gedurende deze training leer je de nieuwe vaardigheden succesvol toepassen in de praktijk. Ook bouw je hierdoor een gezonde dosis zelfvertrouwen op, waardoor je ontspannen en naar de tevredenheid van echte klanten kunt gaan werken.

De ochtend- of avondcursus kapper bestaat in verschillende varianten. Zo zijn er zowel cursussen voor beginners en voor gevorderden. Ook is het mogelijk een aanvullende avondcursus knippen te volgen. Hier vind je al onze ochtend- en avondcursus kapper op een rijtje:

  • Cursus knippen voor beginnersDeze cursus duurt 10 weken. Gedurende de cursus leer je om klanten te adviseren, maar ook om hen naar hun tevredenheid te knippen en föhnen. Je leert verschillende stijlen te knippen: laagjes, massief, één lengte, pony knippen en horizontaal knippen. Ook leer je om stylingsproducten op een juiste wijze te gebruiken. Natuurlijk begin je op een oefenhoofd, maar bij Hair leer je al snel aan de slag te gaan met echte klanten.
  • Cursus knippen voor gevorderdenEen 10-weeks cursus waarin je leert om korte kapsels te knippen, heren te knippen en ook om verschillende kniptechnieken te gebruiken. Ook deze cursus is zowel een ochtend- als avondcursus kapper.
  • Cursus Barbier/heren knippenIn 8 weken leer je om heren te knippen. Ook leer je om baarden en snorren te knippen, trimmen en verzorgen.
  • Cursus opsteken & vlechtenLeer in 5 weken tijd opsteken en vlechten. Deze cursus is een ideale aanvulling op een vakdiploma in de beauty-branche, maar iedereen is welkom. Schrijf je dus gerust in voor deze cursus, ook zonder kappers- of visagie ervaring!