Barbier worden!

Bij Hair Kappersopleiding heb je de mogelijkheid om het traditionele- en moderne barbiersvak te leren. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons alle vaardigheden leren beheersen die nodig zijn om een eigen professionele barbier shop te openen óf als barbier voor een salon te gaan werken.

Optie 1:  Opleiding Barbier Basis

Voor mensen die nog nooit een schaar in de hand hebben gehad is er de Opleiding Barbier Basis. Deze praktijkopleiding bestaat uit 10 intensieve lessen, waarin je alle basisvaardigheden van het barbiers- en herenvak leert. De eerste 5 lessen start je op een oefenhoofd, gevolgd door 5 lessen op een echt mens. Deze opleiding wordt afgerond met een certificaat

Optie 2: opleiding Barbier Gevorderd

Ben je klaar met de opleiding Barbier Basis, of heb je al aantoonbaar ervaring in het barbiersvak? Dan beheers je de basis kniptechnieken, opknippen en opscheren mét, én zonder tondeuse, baard- en snor trimmen en scheren. Nu ben je klaar voor de volgende stap. Tijdens de opleiding Barbier Gevorderd ga je namelijk veel dieper in op de lesstof en ga je nieuwe technieken leren in 15 intensieve lessen. De opleiding wordt afgesloten met een examen en een door de staat erkend barbiers diploma.

Optie 3: opleiding Allround Barbier

De opleiding Allround Barbier is de basis én gevorderd gecombineerd. Tijdens de opleiding Allround Barbier, leer je vanaf de basis alles wat je moet je weten om een echte barbier te worden. Deze opleiding is dus geschikt voor mensen die nog nooit een schaar in de hand hebben gehad.

Je leert binnen 25 lessen alles vanaf de basistechnieken knippen, scheren, en opscheren tot en met de gevorderden technieken, verschillende haartypen, vormen scheren en de modernste herenkapsels.

Optie 4: Masterclass Barbier

Dit is de kers op de taart voor barbieren die de basis en gevorderde technieken van het barbiersvak al beheersen en hun skills tot het hoogste niveau willen tillen. Hier leer je onder andere strakke figuren scheren en de fijnste opscheer en knip technieken.

Lees hier meer over op onze pagina: Masterclass Barbier.

Voor al onze barbier opleidingen kun je €1000,- Stapbudget aanvragen!

Schrijf je hier in