Barbier worden!

Bij Hair Kappersopleiding bieden wij zowel beginners als gevorderden de kans om zowel het traditionele als moderne barbiersvak te leren. Ongeacht je ervaringsniveau, zorgen wij ervoor dat je alle benodigde vaardigheden onder de knie krijgt om succesvol een eigen professionele barbershop te openen of te gaan werken als barbier in een salon.

Optie 1:  Opleiding Barbier Basis

Voor degenen die geen enkele ervaring of vooropleiding hebben bieden wij de Opleiding Barbier Basis. aan. Deze praktijkgerichte opleiding omvat 10 intensieve lessen, waarin je de essentiële basisvaardigheden van het barbiers- en herenvak onder de knie krijgt. De eerste 5 lessen beginnen met oefenhoofden, gevolgd door 4 lessen met modellen. De opleiding wordt afgesloten met een examenles en een certificaat als bewijs van succesvolle afronding.

Optie 2: opleiding Barbier Gevorderd

Ben je klaar met de opleiding Barbier Basis, of heb je al aantoonbare ervaring in het barbiersvak? Dan beheers je de basis kniptechnieken, opknippen en opscheren mét, én zonder tondeuse, baard- en snor trimmen en scheren. Nu ben je klaar voor de volgende stap. Tijdens de opleiding Barbier Gevorderd duik je dieper in de lesstof en verken je nieuwe technieken gedurende 14 intensieve lessen. De opleiding wordt afgerond met een examenles en resulteert in het behalen van ddn erkend barbiersdiploma.

 

Optie 3: opleiding Allround Barbier

De opleiding Allround Barbier is de basis én gevorderd gecombineerd. Tijdens de opleiding Allround Barbier, leer je vanaf de basis alles wat je moet je weten om een echte barbier te worden. Deze opleiding is dus geschikt voor mensen die nog nooit een schaar in de hand hebben gehad.

Je leert binnen 25 lessen alles vanaf de basistechnieken knippen, scheren, en opscheren tot en met de gevorderden technieken, verschillende haartypen, vormen scheren en de modernste herenkapsels.

Optie 4: Masterclass Barbier

Dit is de kers op de taart voor barbieren die de basis en gevorderde technieken van het barbiersvak al beheersen en hun skills tot het hoogste niveau willen tillen. Hier leer je onder andere strakke figuren scheren en de fijnste opscheer- en knip technieken.

Lees hier meer over op onze pagina: Masterclass Barbier.

 

Schrijf je hier in