Barbier worden!

Bij Hair Kappersopleiding heb je de mogelijkheid om het traditionele- en moderne barbiersvak te leren. Voor zowel beginners als gevorderden kan je alle vaardigheden leren beheersen die je nodig hebt om een professionele Barbierssalon te openen of als barbier voor een salon te gaan werken.

Optie 1: Basis Cursus knippen Heren-Barbier

Voor mensen die nog nooit een schaar in de hand hebben gehad is er de basis cursus “Knippen Heren-Barbier”. Deze praktijkcursus bestaat uit 10 intensieve lessen, waarin je alle basisvaardigheden van het barbiers- en herenvak leert. De eerste 3 lessen start je op een oefenhoofd, gevolgd door 7 lessen op een echt mens. Deze cursus wordt afgerond met een certificaat. Iedere deelnemer krijgt nog 1 extra oefenles cadeau.

Lees hier meer over op onze pagina.

Opleiding Barbier Basis

Optie 2: Gevorderden Opleiding Heren-Barbier

Ben je klaar met de Basis Cursus Heren-Barbier, of heb je al ervaring in het kappersvak, dan beheers je de basis kniptechnieken, opknippen en opscheren mét, én zonder tondeuse, baard- en snor trimmen en scheren. Nu ben je klaar voor de volgende stap. Tijdens de Gevorderden Opleiding Heren-Barbier ga je namelijk veel dieper in op de lesstof en ga je nieuwe technieken leren. De opleiding wordt afgesloten met een examen en een Branche Erkend Barbiers Diploma.

Lees hier meer over op onze pagina.

Opleiding Barbier Gevorderd

Optie 3: Allround opleiding Barbier.

Tijdens de opleiding Allround Barbier, leer je vanaf de basis alles wat je moet je weten om een echte barbier te worden. Deze opleiding is dus geschikt voor mensen die nog nooit een schaar in de hand hebben gehad. Je leert binnen 25 lessen alles vanaf de basistechnieken knippen, scheren, en opscheren tot en met de gevorderden technieken, verschillende haartypen, vormen scheren en de modernste herenkapsels.

Lees hier meer over op onze pagina.

Opleiding Barbier Allround