In het MBO onderwijs is het tegenwoordig verplicht het centraal examen Nederlands en rekenen af te leggen, dit geldt voor alle volledige MBO opleidingen. De invoering van dit centraal examen maakt deel uit van  het overheidsbeleid. Daarmee wil de overheid de kwaliteit van taal-en rekenprestaties in het MBO verbeteren. Toch blijkt het in de praktijk nog best lastig voor veel leerlingen. Extra ondersteuning is daarom geen overbodige luxe. De Cursus Nederlands en Rekenen helpt je hierbij. Bekijk hieronder ons aanbod en schrijf je snel in.

Cursus Nederlands en Rekenen op maat

De Cursus Nederlands en Rekenen is een uitkomst voor iedereen die een MBO opleiding volgt of wil gaan volgen en moeite heeft met Nederlands (1F, 2F of 3F) en/of rekenen (1F, 2F of 3F). Door middel van een aantal korte toetsen komen wij erachter waar je precies moeite mee hebt. Daarna krijg je bijles op maat. Wij werken altijd met kleine groepjes.  Door middel van uitleg, oefenmateriaal en oefentoetsen  zullen wij je goed voorbereiden op je examens en je leren hoe je moet studeren. Omdat dit een praktijkcursus is ben je verzekerd van extra hulp en uitleg van de altijd aanwezige docenten. Hair Kappersopleiding Utrecht heeft voor dit concept gekozen omdat een thuiscursus vaak weinig tot geen resultaat oplevert. Je krijg 6 weken lang les en begeleiding, we geven je ook oefenmateriaal mee om thuis te oefenen. Daarnaast kun je via de mail altijd contact opnemen met de docenten.

De Cursus Nederlands en Rekenen bestaat staat uit 6 lessen van 2,5 uur. Koffie & thee en lesmaterialen zijn inbegrepen. De kosten zijn € 345,-  Gespreid betalen is mogelijk.

Bootcamp Nederlands en/of rekenen

Ben je gezakt voor je instaptoets en/of heb je haast omdat je binnenkort (her)examen hebt, dan is de Bootcamp Cursus Nederlands en Rekenen aan te raden. Deze intensieve 4-daagse cursus helpt jou om je snel en goed voor te bereiden op de komende examens. Tijdens de Bootkamp Cursus Nederlands en Rekenen gaan onze docenten je toetsen om te achterhalen waar je moeite mee hebt. Daarna ga je met oefenmateriaal aan de gang onder begeleiding van de docenten. Je krijgt tips & tricks over examens afnemen en hoe je het beste kan studeren. Je krijgt van ons ook een aantal oefenexamens, na het maken van je oefenexamen gaan de docenten de resultaten samen met jou bekijken en bespreken.

De Bootcamp Cursus Nederlands en Rekenen duurt 4 dagen van 09.30 u tot 15.30 u. Koffie & thee en lesmaterialen zijn inbegrepen. De kosten zijn €475,- Gespreid betalen is mogelijk. Tijdens deze cursus werken we met kleine groepjes dus vol=vol!

Privéles

Privélessen volgen is ook een mogelijkheid. Onze gediplomeerde docenten kunnen je één op één begeleiden. De docent gaat samen met jou kijken naar de onderdelen waar jij moeite mee hebt en je daarin intensief begeleiden. De docent kan je helpen met je taal en/of rekenprobleem en je tegelijkertijd ook leren hoe je moet studeren. Privélessen zijn het hele jaar door mogelijk.

Een privéles duurt 60 minuten, Koffie & thee en lesmaterialen zijn inbegrepen. De kosten zijn € 65,- p/u