Hair Kappersopleiding staat voor kwaliteit en professionaliteit. Onze opleidingen en cursussen zijn dan ook CRKBO erkend. In dit centraal Register zijn alleen instellingen opgenomen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Cursus

Hair Kappersopleiding Utrecht heeft een ruime keuze aan Kapperscursussen. Bij een Cursus van Hair Kappersopleiding krijg je altijd een extra modeltraining in onze kapsalon cadeau. In sommige gevallen kan het waardevol zijn om een onderdeel van het kappersvak te leren. Wanneer je bijvoorbeeld de Cursus Knippen volgt kan je zelf de haren van je kinderen, familie of vrienden knippen. Op deze manier heb je de kosten van de cursus al snel terug verdiend. Neem een kijkje bij ons aanbod aan Kapperscursussen en schrijf je snel in!

Praktijkopleider

De training tot Praktijkopleider is er voor iedereen die werkzaam is in de Beauty Branche en voor ondernemers die hun salon willen laten registreren als erkend leerbedrijf. Je leert hoe je stagiaires en leerlingen kunt begeleiden, instrueren en beoordelen. Het certificaat Praktijkopleider behalen is een waardevolle aanvulling op je vakdiploma in de Beauty Branche. Bovendien zal het hebben van het certificaat Praktijkopleider je kansen op de arbeidsmarkt vergroten want veel werkgevers werken met stagiaires en leerlingen.

Lees meer over de Cursus Praktijkopleider

Opleiding Hairstylist

Ben je op zoek naar een carrière switch? De opleidingen van Hair Kappersopleiding leren je alle vaardigheden van het kappersvak. De opleiding Hairstylist is praktijkgericht en geschikt voor iedereen ongeacht je leeftijd of vooropleiding. Het voordeel van deze opleiding is dat je er direct mee aan de slag kan in je eigen onderneming. Je bent niet afhankelijk van solliciteren naar werk.

Lees meer over de Opleiding Hairstylist en/of de Opleiding Hairstylist Gevorderden