Hair Kappersopleiding staat voor kwaliteit en professionaliteit. Onze opleidingen en cursussen zijn dan ook CRKBO erkend. In dit centraal Register zijn alleen instellingen opgenomen die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

Cursussen

Hair Kappersopleiding Utrecht heeft een ruime keuze aan Kapperscursussen. Bij een Cursus van Hair Kappersopleiding krijg je altijd een certificaat na het behalen van een cursus.

In sommige gevallen kan het waardevol zijn om een onderdeel van het kappersvak te leren. Wanneer je bijvoorbeeld de Cursus Knippen volgt kan je zelf de haren van je kinderen, familie of vrienden knippen. Op deze manier heb je de kosten van de cursus al snel terugverdiend. Schrijf je snel in: wij werken in kleine groepjes en er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Cursus knippen basis (10 lessen)

Wil jij de basis leren van het kappersvak? Tijdens de Cursus Knippen Basis leer je hoe je van het vasthouden van een schaar, het knippen op een oefenhoofd tot het knippen op echte mensen in zijn werking gaat.

Lesgeld: €515,- 

Materialen: €150,- 

__________________

Cursus knippen gevorderd (10 lessen)

Kun jij al de begin vaardigheden van het kappersvak en zou je je niveau een stap hoger willen tillen? Dan is de Cursus Knippen Gevorderd geschikt voor jou. Lees op deze pagina wat je gaat leren.

Lesgeld: €535,-

Materialen: €150,- 

__________________

Cursus opsteken en vlechten (6 lessen)

De Cursus Opsteken en Vlechten is een leuke aanvulling wanneer je bijzondere haartechnieken onder de knie wilt leren krijgen. Je leert hier verschillende opsteek en vlechttechnieken.

Lesgeld: €300,-

Materialen: €160,- 

__________________

Cursus kleuren basis (8 lessen)

Bij de Cursus Kleuren leer je de begin vaardigheden omtrent het kleuren van haar. 90% van deze cursus werk je in de praktijk en 10% theorie.

Lesgeld: €400,-

Materialen: €225,- 

__________________

Cursus kleuren gevorderd (8 lessen)

Bij de Cursus Kleuren leer je de gevorderde vaardigheden omtrent het kleuren van haar. 90% van deze cursus werk je in de praktijk en 10% theorie.

Lesgeld: €400,-

Materialen: €185,- 

__________________

Workshop Wimperlifting (2,5 uur)

Bij de workshop wimperlifting leer je om een professionele Lashlifting uit te voeren. Wimperlifting is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers mooi omgekruld worden.

Lesgeld: €175,-

Je kunt ook een startpakket kopen. Het Startpakket kost € 165,-

__________________

Praktijkopleider (1 dag)

De training tot Praktijkopleider is er voor iedereen die werkzaam is in de Hair & Beautybranche en voor ondernemers die hun salon willen laten registreren als erkend leerbedrijf. Je leert hoe je stagiaires en leerlingen kunt begeleiden, instrueren en beoordelen. Het certificaat Praktijkopleider behalen is een waardevolle aanvulling op je vakdiploma in de Beauty Branche. Bovendien zal het hebben van het certificaat Praktijkopleider je kansen op de arbeidsmarkt vergroten want veel werkgevers werken met stagiaires en leerlingen.

Lesgeld: €255,-

Na het succesvol behalen van elke cursus die je bij ons volgt ontvang je een CRBO-erkend certificaat!

Geïnteresseerd?

Schrijf je hier in

Wil je toch liever een erkend diploma?

Kies dan voor één van onze opleidingen. De opleidingen van Hair Kappersopleiding leren je alle vaardigheden van het kappersvak, barbiersvak of visagie.

De opleidingen van Hair kappersopleiding is praktijkgericht en geschikt voor iedereen ongeacht je leeftijd of vooropleiding. Het voordeel van onze opleidingen is dat je na het behalen van je erkende diploma direct aan de slag kan in je eigen onderneming.

Lees meer over onze opleidingen: