De 5 beste kappers van de wereld

illustratie van de kapper

Kappers als Hiro Haraguchi

Er zijn natuurlijk heel veel goede kappers in de wereld, ook in Nederland. Maar de volgende vijf kappers behoren toch wel tot de beste van de wereld. Neem bijvoorbeeld Hiro Haraguchi. Hij is een kapper uit New York en zijn salon bevindt zich in Fuller Building. Zijn kappers opleiding was een pittige, die hij in Japan heeft afgerondt. Het is dan ook logisch dat hij kwaliteit levert waar hij 35 dollar per herstelbehandeling kan vragen. Als je überhaupt al terug hoeft te komen voor een herstelbehandeling.

Marie Robinson

Daarnaast is er Marie Robinson, ook uit New York. Zij specialiseert zich vooral in het kleuren, stijlen en het doen van de make-up van beroemdheden. Door zich niet alleen te focussen op haar, maar ook de visagie heeft zij een hele goede naam opgebouwd. Maar je hoeft niet per se een beroemdheid te zijn om een bezoekje aan Robinson te kunnen brengen. Ook gewone mensen kunnen zich prima op afspraak door haar laten behandelen.

Andy LeCompte

Andy LeCompte werkt net als Marie Robinson met beroemdheden. Hij doet onder andere het haar van Madonna en Megan Fox. Een verschil met de voorgaande haarstylisten is dat zijn salon zich in Californië bevindt. En waar anders in Californië dan in Los Angeles, de stad waar dromen uitkomen en iedereen elkaar kent?. Om precies te zijn bevindt zijn salon zich in de buurt West-Hollywood. LeCompte heeft naast zijn eigen salon ook een Instagram account waar je zijn creaties kunt bewonderen. Zelf verschijnt deze Fransman ook op de rode loper, maar het is onwaarschijnlijk dat hij zelf zijn eigen haar knipt.

Jen Atkin

Een van LeCompte’s associates is Jen Atkin. Zij is bekend van het werken met Chrissy Teigen, JLo, Gigi en Bella Hadid en zelfs de Kardashians. Ook heeft zij een eigen hair care lijn, genaamd OUAI. Naast kapper en haarstylist, is Atkin ook columnist bij haar eigen haarmode magazine ManeAddicts. Jen Atkin is een typisch voorbeeld van “rags to riches”, gezien zij op haar 19e van Utah naar LA verhuisde. Dit deed zij met maar 300 dollar op zak en kijk hoe ver ze daarmee gekomen is.

Kappers als Harry Josh

De laaste van deze elite kappers is Harry Josh. Ook zijn werk is op Instagram te vinden en net als de hiervoor genoemde namen werkt hij met beroemdheden. Een van de meest bekende namen in zijn portfolio is Cindy Crawford. Daarnaast werkt Josh voor modeontwerpers als Vera Wang.

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.