Dé haartrends voor de zomer 2021

Dé haartrends voor de zomer 2021

In deze blog gaan we je vertellen wat de nieuwste haartrends zijn voor de komende zomer. Gelukkig is er voor elk wat wils, want er zijn super gave looks door ons team ontdekt! Classy (maar dan wat ruiger),  en bohemian, edgy en vintage.

Textuur

En dan het nieuwste modebeeld: heel veel textuur. Waar we in de afgelopen jaren helemaal weg van waren: de silky smooth look, is het nu juist textuur! In de komende zomer willen we een natuurlijke golvende look, mooie krullen die eindigen in rechte punten. En dat staat prachtig in kort haar, halflang haar en lang haar!

Texture waves

Wat we ook wel de lange bob noemen, is een gave quasi-nonchalante lob: De texture waves.  Voor de texture wave wordt gewon een stijltang gebruikt. In feite worden er waves aangebracht in het haar, op een wat lossere manier. Niet hele zorguldige ronde krullen, dus. Het is even wennen, maar het gaat ook wat sneller dan de krultechniek die we gewend zijn. Je mag minder precies te werk gaan.

De natural wave

Aangezien het allemaal dit jaar draait om minimalisme, natuurlijke looks en een clean beauty trend, vinden we dat allemaal terug in onze totale look. In onze kleding, onze inrichting thuis, onze voeding en ook in onze kapsels!

Om een hele mooie zachte, natuurlijke slag in ons haar te maken, werken we met een stijltang of met een krultang. Als je je haar aan het krullen bent met je tool, dien je hem naar beneden te houden, waardoor je automatisch een veel langere krul creëert. Dit is zeker prettig als je wat korter hebt, omdat het zo niet te kort wordt door te sterk opgekruld haar.

Draai simpelweg je haar 1,5 slag om de tool en beweeg hem vervolgens naar boven en weer naar beneden. Zo krijg je als resultaat een heel natuurlijke en nonchalante undone look. Zo zal het net lijken of je van nature een prachtige slag in je haar hebt zitten!

Voor de kort haar looks

Voor iedereen met kort haar: no worries! Ook voor jullie is er een supergave trend: de Spicy Pixie. Deze leuke, pittige kort haar kapsels zien we helemaal terug in het nieuwe zomerbeeld van 2021 Begin met een hittebeschermer aan te brengen in je lokken!

Als je je haar iets gladder en rustiger naar de zijkant kamt, en de langere plukjes achter je oor doet: heb je de classy pixie.

Voor de stoerdere look doe je je haar door de plukjes in een S-vorm te stylen. Vervolgens doe je wat Microweb Fiber op je handen en breng je dat aan in je haar. Maak het af met een stronghold spray, voor een maximale hold.

No heat krullen

Voor krullen zonder hittetools draai je eenvoudig knotjes in je haar en zodra het droog is: hi krullen!

Conclusie: Textuur is je van het deze zomer! Een beetje ruige golven en stoere waves zul je veel zien in de zomer van 2021. Maar ook de meer classy looks zijn trendy!