Dé modekleuren herfst en winter 2020/2021

Meisje met sproeten en enorme hoed

De modekleuren van dit jaar

Altijd saai, die donkere dagen voor kerst. Sombere luchten, dichte wolkendekken boven onze hoofden. Maar niet de modekleuren dit jaar! Prachtige kleuren zijn gezien op de catwalks, zoals roze en babyblue.  Maar ook mooie paarstinten, knalgeel en appelgroen. Vrolijke kleuren mogen er weer zijn. Natuurlijk blijven de neutrale tinten zoals allerlei beige tinten ook ruim aanwezig. Maar dat is juist reden te meer om lekker te combineren.

Rood en oranje

Mooie donkerrode kleuren, die niet alleen mooi slank afkleden, maar ook heel warm en verleidelijk zijn. En rode tinten zijn perfect te combineren met allerlei kleuren kleding, die je misschien al thuis in de kast hebt liggen. En als je niet zo gek bent op donkerrode kleuren…. No worries! Ook lekker felrode en oranje kleuren zijn helemaal in dit jaar!

Blauw

Blauw is altijd een geliefde kleur geweest. Elk jaar vinden we wel mooie blauwtinten terug in onze mode. Ook tassen en schoenen mogen we hierbij niet vergeten! Blauw is dan ook zo gemakkelijk te combineren met andere kleuren. En dan hebben we het over het zachtste babyblue tot en met het diepste donkerblauw.

Hoe combineer je je haarkleur met die vrolijke modetintjes

Zoals we al eerder hebben verteld, is dé haarkleur van deze herfst kaneelbruin. Het maakt niet uit of je hele kapsel kleurt, of dat je er kaneelbruine highlights in laat zetten. Up to you! En bruine haarkleuren zijn prachtig te combineren met al die mooie beige tinten en de andere vrolijke modekleuren deze herfst en winter. Hou je niet zo van die kaneelbruine kleur? Geen probleem!

De andere trendy haarkleuren

Het zou niet best wezen als we allemaal met dezelfde haarkleur zouden rondlopen. Dan is het al gauw saai. Maar… hou je vast! Blauw haar is helemaal in! We zullen dit najaar zeker af en toe mensen zien lopen met blauw haar. De meesten zullen het als highlights in hun haar hebben. Spannend! En dan is er nog een mooie asbruine tint. Asbruin is, net als asblond een supermooie koele kleur. En zo gaaf te combineren met al die vrolijke modekleuren. En dan, last but not least, een warme kopertint. Of je nou van jezelf al rood haar hebt of niet, deze koper kleur is echt heel chique en en prachtig in lang en kort haar!

Geen saaie herfst en winter!

Zoals je hebt gelezen, wordt het ondanks de donkere dagen buiten, geen saai najaar en winter! Geniet gewoon lekker van al die combinatiemogelijkheden dit jaar. Draag ze samen, je mooie haar er als een kroon bovenop. Enjoy!

Tip: Zelf jouw haar of andermans haar leren kleuren? Je kunt het hele proces in 8 lessen leren.

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.