Doen jouw krullen niet wat jij wilt?

Doen jouw krullen niet wat jij wilt

Heb jij ook een lekkere bos met krullen? En is het voor jou ook weer elke dag opnieuw de vraag of jouw krullen vandaag gaan doen wat jij wilt? Iedereen wil graag mooie, bouncy krullen en geen pluizige strobos! Omdat het best lastig is om je haar iedere dag opnieuw in orde te krijgen, hebben we deze blog geschreven. Lees gauw verder en dan zal ook jij met prachtige krullen naar je werk of naar school gaan!

Curly girls

Die prachtige krullen zijn mooi om te hebben, maar je wilt natuurlijk dat ze iedere dag goed zitten! Je zult er zelf wel wat voor moeten doen! Anders zul je op een gegeven moment toch echt met een vogelnestje op je hoofd de deur uitgaan. Gebruik de juiste haarverzorgingsproducten en je zult versteld staan!

Welke haarproducten heb je nodig?

Het is voor veel meisjes best een uitdaging om de juiste producten te vinden, die jouw krullen op zijn mooist uit laten komen.  En hoe gebruik je dan die producten snel en handig? Want wie wil er nou elke dag om 6 uur opstaan, alleen voor dat haar!? De producten van KIKI Curls zorgen voor niet-pluizige, gehydrateerde krullen. Jij ook binnen tien minuutjes haar zoals jij dat wilt?

Lees dan hier de volgende stappen die je kunt ondernemen:

  • Stap 1: De KIKI curls cleanser. Je haar wordt op een milde manier gewassen. KIKI Curls Cleanser bevat geen sulfaten en geen siliconen. Hij schuimt daardoor bijna niet. Masseer de Cleanser zachtjes in je haar en vermijd daarbij de haarpunten en de aanzet. Spoel het vervolgens goed uit. Hierna gebruik je het herstelmasker om zo die droomkrullen te krijgen!
  • Stap 2: KIKI Curls Recovery Mask. Als je dit haarmasker gebruikt is pluizig en poreus haar gegarandeerd verleden tijd! Je hoeft het niet eens uit te spoelen, want het kan als leave-in gebruikt worden. Je kunt er ook een eigen leavi-in spray van maken door één deel KIKI op tien delen water te mengen en in een sprayflesje te doen. Zo heb je een mask spray voor in je tas altijd bij je.
  • Stap 3: KIKI Curls Wonder Finish. Zoals de naam al zegt: Dit is de perfecte final touch voor jouw krullen! Deze spray heeft ook een hittebeschermende werking. Hij houdt jouw krullenbos onder controle en alle pluis verdwijnt als sneeuw voor de zon! Je kunt je haar na het aanbrengen aan de lucht laten drogen of met een föhn dragen met een diffuser erop. Zo behoud je je mooie krullen!

Zoals je in deze blog hebt kunnen lezen, is het ook voor jou gemakkelijk om de trotse bezitster te worden van een lekkere krullenbos. Het gebruik van de bovengenoemde producten is eenvoudig.

Nog één belangrijke tip: Té vaak wassen van je haar is absoluut niet gezond voor je haar. Zelfs niet met de duurste en de beste producten, omdat de natuurlijke vetten verwijderd worden, en daardoor droogt je haar uit. Hou het dus bij maximaal 2-3 keer per week!