Haar onder de jeugd

hippe meiden bij een tankstation

Twee soorten ginger

Als eerste is Rebekka al haar hele leven natuurlijk roodharig geweest. Mensen denken vaak dat zij Ierse of Schotse roots heeft, maar voor zover zij dat weet, heeft ze die niet. Nu zitten er verschillende tinten aan rode verf in. Graag zou zij uiteindelijk weer terug naar ginger willen, maar het verven is nu een beetje een verslaving geworden. Anne Sophie heeft haar haar ook heel lang ginger gehad. Dit was echter niet natuurlijk. Zij is deels indisch, dus is haar natuurlijke haarkleur erg donker. De reden dat zij zo lang ginger is geweest, is omdat ze op Ariël en Cheryl Blossom wilde lijken. Nu is zij echter wel weer wat donkerder van haarkleur, maar alsnog heeft het een roodtint. Maar wat vindt de rest van de jeugd?

Tonnie en de kokosnoot nachtmerrie uit zijn jeugd

Tonnie is erg gevoelig wat betreft zijn haar. Hij heeft bij wijze van spreken een trauma aan een slecht kapsel uit zijn jeugd. Dit kapsel leek namelijk erg op een kokosnoot. Hij is gelukkig wel heel erg blij met hoe zijn haar er nu uitziet. Ook zijn baard houdt hij goed bij. Als Tonnie moest kiezen of hij stekeltjes of zijn kokosnoot terug wou, zou hij toch wel voor de kokosnoot kiezen.

Eilish haar haarkleur

Eilish heeft al van alles met haar haar gedaan. Van nature is het blond. Dit heeft zij de laatste paar jaar zwart en donkerbruin gehad. Nu wil zij weer terug naar blond, maar wel iets lichter dan ze had. Rosé goud lijkt haar ook wel een mooie kleur. Hiervoor heeft zij verschillende kappers benaderd. Uiteindelijk heeft zij er een gevonden die het schadeloos kan blonderen en kan verven.

Renske of rapunzel?

Renske’s haar is altijd blond geweest. Wel is het van nature erg lang. Inderdaad, haar haar komt tot ongeveer haar heupen en daar heeft zij geen extensions voor nodig! Het heeft haar ongeveer 17 jaar gekost om haar haar zo lang te krijgen. Het is nu langer dan het ooit geweest is. Het afknippen van haar haar is iets waar Renske niet aan denkt. Begrijpelijk, als je het al je hele leven zo lang hebt.

Haartrends onder de jeugd

De jeugd volgt tegenwoordig geen trends meer zoals zij dit vroeger deden. Dat wordt uit deze blog wel duidelijk. Zij doen nu eigenlijk liever wat zij zelf willen. Hiermee zetten zij eerder alle trends. Op zich is dat juist een goed fenomeen. Dit stimuleert individualiteit en dat zorgt ervoor dat kinderen meer zichzelf kunnen zijn. Je haar is juist één van de dingen die je zo uniek maken.

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.