Haarkleuren kiezen voor een opvallende look!

Steeds meer mensen vinden het leuk om hun haar eens in een felle kleur te verven. Deze trend zet door en wordt telkens meer populair. We gaan het hebben over twee merken die zorgen voor prachtige kleuren in je haar! Lees gauw verder als je hier meer over wilt weten.

Het haar verven

Je haar in een andere kleur verven dan je eigen, natuurlijke kleur is geen uitzondering meer. Bijna iedereen heeft wel eens een kleurtje uitgekozen en dat in het haar gedaan. Of dat nou thuis is of bij de kapper.  Maar tegenwoordig zien we steeds meer opvallende tintjes en kleurtjes voorbijkomen. Misschein heb jij al jaren allerlei haarkleuren uitgeprobeerd, of ben je zo iemand die er al een tijdje aan loopt te denken? In deze blog gaan we het hebben over twee vooraanstaande merken die gespecialiseerd zijn in felle kleuren.

Dat zijn Crazy Color en La Riche Directions. Ze hebben zich allebei gespecialiseerd op het gebied van allerlei felle haarkleuren, die op zijn zachtst gezegd nogal opvallend zijn. Ze worden allebei wereldwijd gebruikt door kappers en hun scala aan kleuren is in één woord verbluffend!

Crazy Color

Het merk Crazy Color is al op de markt sinds 1977. Dit haarverfmerk is opgericht in de tijd dat Punk helemaal hot was. In die tijd liepen Punkers erbij met de meest fantastische haarkleuren: van knalrood tot groen, met alle andere kleuren ertussenin.

Crazy Color is 45 jaar later uitgegroeid tot een bekend merk is geliefd bij hairstylisten én hun klanten. Ze hebben ruim 40 verschillende kleuren in hun assortiment, die ook nog eens met elkaar gemengd kunnen worden.

Hun populairste kleuren zijn:

  • Bubble Gum Blue
  • Vermillion Red
  • Candy Floss

Om de lichte kleuren in je haar te krijgen, zal je haar eerst gebleekt moeten worden ( met de Bleaching Kit van Crazy Color), voor een optimaal resultaat. Deze kleuringen blijven ongeveer 6 weken zitten, afhamkelijk van hoe je ermee omgaat. Door bijvoorbeeld veel in de zon te lopen, of vaak in chloorwater te zwemmen, zal de kleur teruglopen en verbleken.

Gebruik in ieder geval goede verzorgingsproducten, om zo je haar te beschermen en te verzorgen. Crazy Color biedt op dat vlak geen producten aan.

Crazy Color is dierproefvrij, klaar voor gebruik (het hoeft niet gemengd te worden) en gewoon leuk om een keer te doen.

La Riche Directions

Dit merk bestaat sinds 1981 en ze hebben vanaf het begin extreme haarkleuren aangeboden. La Riche Directions produceert (dierproefvrij) hoog-gepigmenteerde haarkleuringen. Ze zijn semi-permanent, wat betekent dat het na enkele wasbeurten gaat vervagen. Ze bieden tientallen haarkleuren aan, maar de meest populaire haarkleuringen van dit merk zijn:

  • Pillarbox Red
  • Cerise
  • Turquoise
  • Flamingo Pink

Ook van dit merk kunnen de kleuren onderling gemengd worden. Een leuke manier om zo je eigen creativiteit bot te vieren! Ze werken op iedere haarkleur, maar ze staan het mooist op lichte haarkleuren.

La Riche heeft ook een verzorgingslijn:

  • Colour Protecting Shampoo
  • Colour Protecting Conditioner
  • Pre Colour Shampoo (Vóór het verven gebruiken)

Have fun!