Haarstijl dat matched met jouw kleding

kledingrek hangertjes met kleren

Asymmetrische kleding? Geen punt

Kleding en haar kun je op allerlei verschillende manieren combineren. Maar wat staat eigenlijk het beste bij jouw haarstijl? Dat zal hieronder verder worden beschreven. Om te beginnen gaan we het hebben over asymmetrische kleren. Denk hierbij aan toga tops of shirts met maar één mouw. Hierbij staan haarstijlen die je naar de zijkant draagt erg mooi. Denk bijvoorbeeld aan een lage knot aan de zijkant van je hoofd. Ook los haar over je schouder staat hier erg mooi bij. Zorg wel dat het de schouder zonder mouw is. Dit brengt de symmetrie in jouw look ook een beetje terug.

Wanneer je je haar los mag laten

Natuurlijk mag je je haar altijd wel los laten, maar hierbij staat het het mooiste. Neem om te beginnen de strapless tops of jurkjes. Wanneer je je haar over je schouders gooit of achter je schouders laat, staat dit altijd mooi. Deze look werkt ook met tops die spaghettibandjes hebben en mouwloze tops. Los haar is vooral mooi wanneer dit volledig stijl of krullend is. En dan vooral van die kleine pijpenkrulletjes. Natuurlijk zijn de wat grotere krullen ook erg mooi om te zien.

Alle kleding met mouwen

Alle kledingstukken die mouwen hebben zijn in principe geschikt voor opgestoken haarstijlen. Of het nou een volledig opgestoken stijl is of niet. Een hoge staart of hoge- of lage knot staan ook goed bij tops met mouwen. Dit komt vooral door het feit dat je de kleding in dit geval goed kunt zien. Daarnaast staat het ook erg elegant wanneer je jouw haar naar achteren of naar boven draagt. De combinatie van deze twee dingen is dan ook logischerwijs perfect. Maar wat als je geen tijd hebt om je haren te doen? Of als je natuurlijk geen zin hebt? Wat moet je dan doen?

Sportief of juist lui van aard?

Wanneer je erg veel sport of simpelweg geen tijd hebt om je haar te doen, kun je het het beste invlechten. Wie geen zin heeft om zijn of haar haar te doen, kan altijd voor de messy bun gaan. Dit zijn allebei erg makkelijke haarstijlen die sowieso bij je kleding zullen passen. Vooral omdat beide haarstijlen heel anders van aard zijn. De ene is strak en sportief en de ander is speels en relaxt. Zo zie je maar weer! Wat je ook draagt in het dagelijks leven, er is altijd wel een haarstijl die daarbij past.

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.