Haarvitames, helpt dat echt?

Haarvitames, helpt dat echt

Haarvitames, helpt dat echt?

We willen allemaal wel een haardos waar anderen jaloeers op zullen zijn. Mooie volle en glanzende lokken en een gezonde hoofdhuid. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd, maar er is zeker wel wat te doen om dat doel te bereiken!

Fabeltjes

Op het internet vind je waarschijnlijk wel tientallen beloftes en sprookjes: er wordt je gouden bergen beloofd! Maar we weten allemaal wel: veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven! Trap er niet in, maar lees gauw verder. Want wij vertellen je wat je wel kunt doen om ook jouw haar in een betere conditie te brengen. We gaan je alles over haarvitamines vertellen en de positieve resultaten die er mee kunt behalen!

Mooi haar komt van binnenuit

Is dat echt waar? Ja, je lichamelijke en je geestelijke gezondheid heeft wel degelijk invloed op je haar en huid. Vaak merk aan je haar dat het eronder lijdt, als je zwanger bent of als je in een stressvolle periode zit.  Er wordt simpelweg veel van je gezondheid gevraagd op zulke momenten. Natuurlijk is het hartstikke cliché om te zeggen, dat je niet zo moet stressen en dat je altijd gezond moet eten… Maar dat lukt nou eenmaal niet altijd.

Waarom helpen haarvitamines zo goed?

We gaan ervan uit, dat onze lezers gezond eten en goed voor hun gezondheid zorgen. Maar dan nóg is het gebruik van haarvitamines essentieel! Ze bieden je de ultieme verzorging en ze bevorderen de haargroei. Door haarvitamines wordt je haarwortel weer sterker, omdat hij alle nodige voedingsstoffen krijgt voor een gezonde haargroei.

Welke ingrediënten zijn belangrijk?

De bestanddelen van een goede haarvitamine waar je op moet letten zetten we hieronder even op een rijtje:

  • Biotine en foliumzuur

Deze twee zijn zo’n beetje de belangrijkste ingrediënten van haarvitamines. Omdat biotine een belangrijke bijdrage levert aan de productie van keratine zorgt het voor een gezonde haargroei. Foliumzuur ondersteunt de groei van weefsel in ons lijf en helpt zo de haargroei ook.

  • Selenium en zink

Dit zijn mineralen die ons haar gezond houden. Als je een tekort aan selenium en zink hebt, kan haaruitval en verminderde groei plaatsvinden.

  • Bamboe

Bamboe-extract is afkomstig uit de takken en de bladeren van de bamboe plant. Door bamboe wordt je haar glanzender en gezonder, door het plantenextract silica.

  • Aminozuren

Aminozuren stimuleren de haargroei omdat ze de toevoer vn voedingsstoffen naar onze haarwortels bevorderen. Carnitine, cysteïne en taurine zijn de 3 belangrijkste voedingsstoffen.

  • Vitamines B3, C en A

Vitamine B3 bevordert een gezonde hoofdhuid en bloedsomloop. Vitamine C zorgt voor een goede opname van ijzer en voorkomt zo verzwakte haarwortels. En vitamine A houdt de voeding van de haarwortels in topconditie.

 

De haarproblemen waarbij haarvitamines kunnen helpen

Haarproblemen, zoals futloos haar, dun, droog of vet haar, of haaruitval kunnen door allerlei factoren ontstaan. Erfelijke factoren, stress, ziekte of medicijnengebruik. Door de juiste haarvitamines (OASE soft gums) te slikken, zul je de conditie en de groei van je haardos verbeteren.

Oase Soft Gums zijn vegan, halal én 100% natuurlijk!