Word Allround Kapper bij Hair

Een frisse start bij kappersopleiding Utrecht. Direct  al in het begin van je opleiding knippen, föhnen en werken met klanten. Bij Hair Kappersopleiding Utrecht heb je in twee jaar tijd je Allround Kappersdiploma op zak. Hair Kappersopleiding Utrecht is namelijk ook een kapsalon, daarom werk je gedurende het volgen van je opleiding vanaf het begin al met klanten. Daarnaast ga je ook trainen op modellen en stage lopen in een erkende kapsalon. Hair Kappersopleiding Utrecht helpt  je bij het vinden van je stageplek en je modellen. Ook helpt Hair Kappersopleiding Utrecht  je met het solliciteren naar werk als je opleiding succesvol is afgerond.

Ben je op zoek naar een carrière switch?

Hair Kappersopleiding Utrecht biedt je ook een ruime keuze aan cursussen aan. Kijk op onze website of  de Cursus Pagina. Daar vindt je alle cursussen, de lestijden en de tarieven.

Onze doelstelling

Voor Hair Kappersopleiding Utrecht is één van de  belangrijkste doelstellingen het geven van kwalitatief hoogwaardige opleidingen. Onze uitstekend opgeleide docenten, met vele jaren ervaring  in het kappersvak, leiden je op en bieden je zodoende een creatieve toekomst als hairstylist. Ze houden met zorg de kwaliteit van je opleiding altijd in de gaten.

Actuele opleidingstechnieken

Hair Kappersopleiding Utrecht zorgt ervoor dat de opleidingstechnieken actueel blijven. Wij passen continue de laatste ontwikkelingen en trends toe. Je leert ook hoe je de klanten correct benadert. Het gaat niet alleen maar om het kapsel van je klant, maar ook leer je om op de juiste manier commercieel en dienstverlenend bezig te zijn met je klant.

De uitstekende kwaliteit van onze Kappersopleiding

Veel  jonge mensen zijn er in geïnteresseerd om kapper te worden. Dit is best logisch, want het is een leuk beroep waarin creativiteit en contact met mensen centraal staan.
Onze leerlingen worden op professionele wijze opgeleid tot Junior Kapper of Allround Kapper. De lessen worden gegeven in kleine groepen, zodat er veel persoonlijke aandacht is voor elke leerling.

Open dagen

Hair Kappersopleiding Utrecht organiseert verschillende open dagen, kijk op de homepagina voor meer informatie hierover. Zorg dat je er bij bent zodat je alle belangrijke informatie krijgt over de opleiding die je gaat volgen.

Toelatingseisen

De toelatingseisen bij Hair Kappersopleiding Utrecht zijn:

Voor de BBL Opleiding een minimale leeftijd vanaf 17 jaar, en voor de BOL opleiding een minimale leeftijd vanaf 16 jaar.  Bovendien is het belangrijk, dat je graag voor jezelf een toekomst als Kapper wilt. Motivatie telt zeker mee!

Toezichttraject Stageplaatsen

Er is vanuit school een intensief toezichttraject over de stageplaatsen. Wij doen dit, om er zorg voor te dragen dat je stage correct en naar wens verloopt.