Welkom bij Hair Kapper opleiding !

Geïnteresseerd in een toekomst als Hairstylist? Bij Hair Kapper opleiding wordt je door uitstekend opgeleide en ervaren docenten opgeleid tot Junior Hairstylist of Allround Hairstylist. Omdat er op school een kapsalon aanwezig is zul je al in het begin van je opleiding ervaring op gaan doen met onze klanten. Je zal snel de fijne kneepjes van het kappersvak leren. Als Hairstylist ben je creatief bezig en zul je veel contact met klanten hebben. Niet alleen zul je leren hoe je klant een trendy kapsel geeft, maar ook leer je hoe je de klanten moet benaderen, en een goed behandelplan opstellen.

In twee jaar tijd je Allround Hairstylist diploma

Bij Hair Kapper opleiding  heb je in twee jaar tijd je Allround Hairstylist diploma op zak. Je zult leren en werken op school, en je gaat stage lopen in een erkende kapsalon. Hair Kapper opleiding zal je helpen met het vinden van een goede stageplek. Nadat je je opleiding hebt afgerond helpt Hair Kapper opleiding je solliciteren naar een baan.

Wij bieden een ruime keus aan cursussen

Misschien vindt je het leuk om te leren opsteken en vlechten terwijl je eigenlijk visagiste bent. Hair Kapper opleiding biedt vele cursussen aan op het gebied van haar bewerking. Op de website zul je alle cursussen, lestijden en tarieven vinden.

Kwalitatief hoogwaardige opleidingen

Het doel van Hair Kapper opleiding is het geven van kwalitatief goede opleidingen. Onze uitstekend opgeleide docenten geven je de beste opleiding in het kappersvak. En zo  dus een mooie toekomst  als Junior Hairstylist of Allround Hairstylist.

De opleidingstechnieken zijn voortdurend actueel. Nieuwe ontwikkelingen en trends worden vlot aangepast. Ook zul je leren hoe de klanten correct benaderd dienen te worden. Het is tenslotte niet alleen belangrijk om je klant een trendy kapsel te geven! Je zult ook getraind worden om commercieel en dienstverlenend correct bezig te zijn met je klanten.

Kleine groepen.

Bij Hair Kapper opleiding wordt in kleinere groepen lesgegeven. De bedoeling hiervan is om iedere leerling voldoende persoonlijke aandacht te geven.

Je kunt zowel BOL als BBL trajecten bij ons volgen.

De toelatingseisen.

De toelatingseisen bij Hair Kapper opleiding zijn voor het BBL traject de leeftijd vanaf 17 jaar, en voor het BOL traject vanaf 16 jaar.  En natuurlijk is een hele goede motivatie belangrijk!

Toezicht op je stageplaats.

Vanuit school wordt je stageplek goed in de gaten gehouden.Wij doen dit om er voor te zorgen dat je stage goed zal verlopen.

Pestbeleid

Hair Kapper opleiding hanteert voortdurend een actief pestbeleid. Het wordt niet getolereerd dat er op school gepest wordt. Het op sociale wijze met elkaar omgaan is bij ons school heel belangrijk. Alle leerlingen zijn gelijkwaardig en alle leerlingen zijn welkom.

Extra begeleiding theorie vakken

Mocht je tijdens het volgen van je opleiding merken, dat je enige moeite hebt met sommige  vakken, dan bieden wij je daarin extra begeleiding aan. Er zal een docent op school aanwezig zijn die je hiermee helpt. Je vorderingen worden in de gaten gehouden. Ook zijn extra toetsen en oefenmateriaal beschikbaar.

Vertrouwenspersoon.

Heb je er behoefte aan om met iemand te praten over zaken als ongewenst gedrag van anderen in je dagelijkse leven? Of is er een andere reden, dat je met iemand zou willen praten? Hair Kapper opleiding heeft een vertrouwenspersoon. Bij het begin van je opleiding krijg je de  gegevens van deze vertrouwenspersoon.