Opleiding volgen bij Hair Kappers academie?

Bij Hair Kappers Academie kun je nu opleidingen en cursussen tot kapper volgen voor alle leeftijden en doelgroepen. Iedere student is welkom. Wij geven opleidingen op MBO-niveau. Heeft u al een vaste baan, maar wilt u graag uw familie en vrienden knippen? Dan kunt u ook onze beginnerscursus kapper volgen. Tot slot geven wij cursussen voor professionals die hun horizon willen verbreiden.

Hair Kappers Academie is een jong opleidingsinstituut in Utrecht. Onze vernieuwende, frisse kijk op beroeps opleidingen, zorgt voor een innovatieve Kappers Academie. Bij Hair krijg je zo min mogelijk theorie, alhoewel er altijd wel een aantal verplichte theorie vakken zijn. Deze proberen wij natuurlijk zo leuk mogelijk te maken, door een virtuele leeromgeving te verzorgen met aanvullende digitale materialen en uitleg. Daarnaast kun je deze online leeromgeving gebruiken om jouw unieke portfolio als kapper aan te leggen! En dat is natuurlijk het leukste, want hierin verwerk je de resultaten van jouw praktijkopdrachten. Wanneer je de kappersopleiding begint, werk je eerst nog op modellen. Al snel ga je over op echte klanten in de kapsalon van de Kappers Academie.

Als Kappers Academie willen wij graag het beste uit onze studenten halen. Daarom organiseren wij regelmatig workshops en wedstrijden, waarbij onze studenten en cursisten mee mogen denken over de invulling. Zo is geen workshop en wedstrijd gelijk aan een ander! Ook worden onze academiejaren standaard afgesloten met een stylish catwalk, waarbij iedere student zijn of haar vorderingen kan presenteren op echt modellen! Bij iedere wedstrijd en ook bij de jaarlijkse catwalk bestaat natuurlijk de mogelijkheid om vrienden en familie uit te nodigen.

Wil jij meer informatie over de vele mogelijkheden van onze Kappers Academie? Dan kun je altijd online of telefonisch contact met ons opnemen. Natuurlijk kun je ook altijd even langs komen, dan gaan we graag een gesprek met je aan en geven we je alvast een korte rondleiding.