Leerzame en gezellige Kapperscursus!

Bij Hair kappersopleiding, kun je niet alleen beroepsgerichte opleidingen volgen. Het is nu ook mogelijk om een professionele kapperscursus te volgen. Hierbij kun je zelf kiezen welke kapperscursus jou het meeste interesseert. Of je nu een basiscursus wilt volgen, of meer specifiek wilt leren hoe je het haar van je vriend of vriendin mooi in model kunt brengen, bij Hair Kappersopleiding zijn de mogelijkheden enorm.

De basis kapperscursus en die voor gevorderden duren beide tien weken. Andere cursussen duren tussen de 6 en de 8 weken. Wil je een cursus doen om praktijkopleider te worden, zodat je stagiaires op een juiste wijze kunt begeleiden? Dan kun je bij Hair ook een 2-daagse cursus volgen.
Welke kapperscursus je ook volgt, nadat je deze succesvol afgerond hebt, krijg je nog een extra training op je eigen model in onze salon. Op deze manier krijg je al wat werkervaring met de nieuw aangeleerde vaardigheden. Daarnaast geeft deze werkervaring natuurlijk ook heel wat zelfvertrouwen. Dit heb je nodig om jouw klanten, vrienden of familie naar hun wens te kunnen knippen en verzorgen.

 

Tijdens de kapperscursus, begin je met het oefenen op een oefenhoofd, maar doordat je op een praktische manier leert, kun je al snel verder met leren met de haren van échte klanten. Bij de cursus hoef je dus geen lange theorieën uit jouw hoofd te leren. Dit is ook het geval, wanneer je begint met knippen in de Cursus knippen voor beginners.

Bij iedere cursus hoort een materialenpakket. Hierin zitten de materialen die je nodig zult hebben tijdens de cursus, zoals scharen, borstels, klemmen en andere instrumenten.

Ben jij geïnteresseerd in een cursus kapper om familie en vrienden mee te knippen, of als aanvulling op jouw beroep? Neem dan nu contact met ons op. Wij werken in kleine groepen en vol is vol, dus wees er snel bij! Aanmelden kan via het formulier op onze website.

Lees hier de werkzaamheden dossier van 2019-2021