Avond Opleiding

Niet iedereen heeft overdag tijd om een opleiding te volgen en dat begrijpen wij. Hair Kappersopleiding maakt het daarom mogelijk om een kappersopleiding avond te volgen. Ideaal voor iedereen die toch het kappersvak wilt leren.

Onze opleidingen zijn zowel gericht op de praktijk als de theorie. Het is belangrijk om meteen aan de slag te gaan en vooral te leren door te doen, maar ook kennis van zaken is voor ons van belang. Al onze opleidingen en cursussen zijn geregistreerd in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO), wij geven daarmee onze leerlingen de garantie dat zij deelnemen aan een kwalitatieve opleiding of cursus.

In een korte tijd het kappersvak in

De kappersopleiding avond is bedoeld voor mensen die graag in korte tijd het kappersvak onder de knie willen krijgen. Je volgt je lessen in de avonduren en overdag naar je werk of school is geen enkel probleem. Ook in de avonduren gaan wij aan de slag met theorie en praktijk. Je leert wassen, föhnen, knippen en nog veel meer! Heb jij moeite met de theorievakken, dan helpen wij je hier natuurlijk graag mee. Geen zorgen: het grootste gedeelte van de tijd zijn we gewoon bezig met het in praktijk brengen van wat je geleerd hebt!

Kom ik in aanmerking voor een kappersopleiding avond?

Voor de kappersopleiding avond geldt net als bij onze andere opleidingen een minimale leeftijd van 16 jaar. Motivatie speelt voor ons een belangrijke rol. Het is daarom van belang om voor je zelf te weten of je wel echt kapper wilt worden. Zodra dit 100% zeker is kan het aanmeldingsformulier worden ingevuld. Wij nemen na het ontvangen van dit formulier contact met je op. We gaan kijken welke kappersopleiding avond het beste bij je past.