Nieuwe kapsels in het najaar

nieuwe kapsels najaar

Nieuwe haartrends na de zomer

Niemand kan precies weten wat de haartrends worden in het najaar. Wat wel kan is deze trends voorspellen. Gebleekte pastelkleuren, een bob-line en warrige Pixie Cuts worden bijvoorbeeld populair volgend jaar. Ook komen veel nieuwe haartrends vaak overwaaien vanuit andere landen.

Neem bijvoorbeeld de Balayage. De Balayage was al mega populair in Nederland maar deze trend is nog naar net begonnen. Kappers in Dubai krijgen vaak het verzoek om haar op deze manier te verven. Het is zelfs zo populair dat er speciale salons, gespecialiseerd in Balayage, geopend zijn in het land.

Omdat deze trend veel te zien is op Instagram, heeft dit een goede kans om internationaal populair te worden. Lijkt het jou ook leuk om deze verftechniek te beheersen? Meld je dan aan voor de Cursus Kleuren.

Haarverzorging gewoontes die we beter achterwege kunnen laten

Naast trends die volgend jaar opkomen, zijn er ook een aantal gewoonten die we zullen moeten achter laten. Denk hierbij aan borstels met grote borstelpinnen. Deze kunnen je haar namelijk flink beschadigen. Deze trekken heel veel gezonde haren huis je hoofd! Daarnaast is het verstandig vanaf de onderkant van je haar te beginnen met borstelen en naar boven te werken. Dit zorgt er ook voor dat je niet te veel gezonde haren uit je hoofd trekt. Bovendien mag je je haar ook niet meer invlechten wanneer het nat is. Dit rekt je haar enorm uit, waardoor eventuele krullen verdwijnen en
ook niet meer terugveren.

Probeer deze haar hacks eens in het najaar

Er zijn dus dingen die je niet meer kunt doen voor gezond haar. Aan de andere kant zijn er nieuwe haar hacks om te proberen na de zomer. Om te beginnen met olijfolie. Dit biedt je haar niet alleen een rijke voeding, het stimuleert ook de haargroei. Bij de juiste kapper zijn zat shampoos, crèmespoelingen en maskers te koop die olijfolie bevatten. Bovendien kun je voor het controleren van die springerige baby haartjes gedurende de dag een tandenborstel gebruiken. Dit is een goede hack wanneer je probeert te minderen met haarlak. Zorg wel dat je een andere tandenborstel gebruikt dan die waar je je tanden mee poetst.

“Back to school” haarstijlen voor dit najaar

En voor de studenten onder ons zijn er nog ongelofelijk veel haarstijlen om te proberen in het najaar. De Top Knot en twee vlechten zijn nu toch echt helemaal uit. Dus wat wordt de vervanger?

Zowel de Diamantvlecht als twee ingevlochten Space Buns zijn populaire keuzes. Daarnaast is het gebruik van de krultang en stijltang ook verleden tijd. Dit is geen reden om je zorgen te maken! Wanneer je echt geen zin hebt om je haar te doen is een baret tegenwoordig weer helemaal in!

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.