Nieuwe looks in 2021: Van curtain bangs tot laagjes

Nieuwe looks in 2021: Van curtain bangs tot laagjes

Nieuwe looks in 2021: Van curtain bangs tot laagjes

De jaarwisseling van 2020/2021 ligt alweer een tijdje achter ons. En de nieuwe trends worden steeds vaker gezien in het straatbeeld. Misschien ben jij ook wel toe een nieuwe look! Daarom willen we graag in deze blog de jongste ontwikkelingen op het gebied van trendy looks met jullie delen. We gaan daarom de beste kapsels op een rijtje zetten, zodat jij ook weer helemaal on trend bent!

Deze trendy kapsels gaan 2021 domineeren

Zoom-calls zijn aan de orde van de dag. Dus ook jij wil er perfect uitzien tijdens deze gesprekken. Meestal zien we de nieuwste ontwikkelingen in de haarmode eerst op de catwalks van de grote modehuizen in New York, London en Milaan. Lees snel verder!

De Curtain Bangs

In 2020 waren de curtain bangs al helemaal hot, maar dit jaar blijven ze net zo populair! De prachtige pony is super mysterieus en bovendien erg veelzijdig! Natuurlijk vergt het wel wat moed om de kapper de schaar in je haar te laten zetten, maar het resultaat is verbluffend! Vooral in combinatie met een coole balayage komt de pony helemaal tot zijn recht.

Laagjes, laagjes, laagjes

Hoe lang je haar ook is, laagjes zijn dé trend voor 2021. Goed geknipte, subtiele lagen voegen volume en textuur aan je kapsel toe. Maar dan wel exact waar je het nodig hebt.

Lang haar

We hebben meerdere beroemdheden met lange lokken rond zien paraderen. JLO en Kim Kardashian hebben nu lang haar en ook in 2021 worden ze veel gezien! Laat je haren dus maar lekker lang groeien! Help je haar door gezond te eten. Er zijn ook haarvitamines te koop, die je daarbij kunnen helpen.  Zorg er ook voor dat je goede haarverzorgingsproducten gebruikt, die het liefst vrij zijn van sulfaten en siliconen. Deze producten leggen namelijk een laagje om je haar, waardoor het kan verstikken en breekbaar zal worden. Niet erg bevorderlijk voor de haargroei, zullen we maar zeggen.

Natuurlijke haar textuur

Wat eigenlijk altijd al goed was, is natuurlijk haar. We hebben het dan over de textuur én over de kleur. In feite maakt het niet uit of je nou superstijl haar hebt of een grote bos krullen of kroezend haar. Let it be natural! Alles kan en alles mag in 2021!

De Boyfriend Bob

Ja, we hebben het hier niet over een kid die Bob heet, maar over het kapsel de Bob, die ook in 2021 nog supertrendy is! De Bob heeft dit jaar wel een verandering doorgemaakt: Hij hoeft niet meer stijl en glad te zijn. Bob kapsels met een naatuurlijke golf erin zijn je van het. Ze zien er ook dit jaar weer chic uit, tijdloos en bovendien kunnen ze in ieder haartype geknipt worden.

Mullets

Durf jij het ook aan, net als Casa de Papel actrice Ursula Corbero? De Mullets look was vorig jaar helemaal trendy, maar ook in 2021 nog even hot! De mullets is een revolutionaire look en staat geweldig bij de moderne meiden die hem rocken!