Olaplex, het achtste wereldwonder

Olaplex

Olaplex, het achtste wereldwonder.

Weet je het nog? In de Oude tijd behoorde de Pyramide van Cheops in Egypte daar ook nog bij. De later samengestelde lijst van zeven wereldwonderen is:

 • De Chinese Muur
 • Chichén Itzá (Mexico)
 • Cristo Redentor (Brazilië)
 • Machu Picchu (Peru)
 • De rotswoningen in Petra (Jordanië)
 • Taj Mahal (India)
 • Colosseum (Italië)

Maar wij hebben dus nog een waardig lid van die lijst met u te delen, namelijk Olaplex. Het is geen gebouw of natuurfenomeen, maar een fantastisch product dat beschadiging en pluis aan je haar verhelpt. Naar onze mening dus het achtste wereldwonder!

Het Olaplex systeem

Het is erg moeilijk om beschadigd haar weer gezond te maken. Maar de makers van Olaplex hebben dat probleem serieus genomen en ze hebben een prachtig systeem ontwikkeld, zodat ernstig beschadigd haar weer de kans krijgt om te herstellen. Het Olaplex systeem.

Olaplex

Olaplex doet in feite het volgende: Het repareert beschadigd haar door verbroken haarverbindingen te ontdekken én ze te repareren. Haar kan op diverse manieren beschadigen:

 • Het haar heeft een verfbehandeling gehad, of een permanent- of andere chemische behandeling ondergaan
 • Het veel gebruiken van hittetools, zoals krultangen, föhns of stylingapparaten
 • Fout kammen of borstelen van klitten in het haar of het hard kammen van natte haren.
 • Beschadiging door invloeden van buitenaf, zoals UV-straling, extreme weersomstandigheden, luchtvervuiling of zwemmen in zee- of chloorwater.
 • Een ongezonde levensstijl: roken, ongezond eten, te weinig water drinken.

Olaplex is geschikt voor alle haartypes en het herstelt bijna iedere soort beschadiging aan het haar.

Ook voorkomt Olaplex toekomstige beschadigingen bij regelmatig gebruik. Het is absoluut een aanrader om te gebruiken en niet alleen na een chemische behandeling of een dag in de zon.

Olaplex bevat geen sulfaten, siliconen, ftalaten, DEA of aldehyden en het is dierproefvrij.

De Olaplex producten zijn:

 1. 0 Hair Treatment: Deze Olaplex Intensive Bond Building Hair Treatment No. 0 (155 ml) kost je ongeveer € 25,- en het is een primer die je haar intensief herstelt. Het herstelt gebroken zwavelbruggen, waardoor je haar weer sterk wordt.
 2. Olaplex Hair Perfector No.3 (100 ml) kost € 25,-. Dit is een nabehandeling voor thuisgebruik. Gaat poreus haar tegen en herstelt en versterkt het haar. Voor 1 x per week.
 3. Olaplex Bond Maintenance Shampoo4 (250 ml) Kost: € 25,- Versterkt en hydrateert het haar en is vegan, vrij van gluten, parabenen en sulfaten én anti-pluis!
 4. Olaplex Bond Maintenance Conditioner No. 5 ( 250 ml) kost: € 25,-. Hydrateert en herstelt. Geeft glans en minder pluis.
 5. Olaplex Bond Smoother No.6 (100 ml) kost € 25,-. Dit is een krachtige leave-in styling crème.
 6. Olaplex Bonding Oil ( 30 ml) kost: € 25,-. Herstelt en beschermt. Gaat pluis en statisch haar tegen. Vermindert gespleten haarpunten zonder te verzwaren.
 7. Olaplex Intense Moisture Mask haarmasker8 (100ml) kost 25,- Het herstelt het haar en laat pluishaar er weer gezond uitzien. Geeft glans en meer body aan het haar.

Conclusie

Het enige wat ons rest is om onze lezers te adviseren om Olaplex gewoon eens uit te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *