Pixie haircuts

Pixie haircuts

De Pixie haircuts zijn helemaal hot dit jaar! De Pixie cut is een geweldige oplossing en een vlotte look voor de actieve moderne vrouw. Het leuke aan de Pixie cut is dat het een gemakkelijk te onderhouden kapsel is, en het kan letterlijk voor elk type haar! Heb je een hoofd met vol, dik haar? Dan hou je je kapsel in een goed te onderhouden volume en blijft je haar lekker onder controle. Er zullen wel wat haarverzorgingsproducten gebruikt moeten worden om haar wat iets springerig is, onder de duim te houden. Heb je juist heel fijn en dun haar? Dan is je haar juist zoveel mooier met het juiste pixie model.  Je kunt namelijk je haar juist voller laten lijken met de vlotte, korte Pixie cuts.

Wet hair kapsels

Wet hair kapsels zijn stoer, vlot en ze zien er best chique uit! Maar om een mooie wetlook te creëren, moet je natuurlijk wel even weten hoe je dat goed doet! Want als je het verkeerd aanpakt, ziet je haar er al snel uit alsof het in maanden niet hebt gewassen. Als je op een feest komt of ergens uitgaat, is er altijd wel iemand die daar met een prachtige wetlook binnenwandelt. Wil jij dat ook? Lees dan verder!

 Hoe maak je nou zo’n wetlook?

Stap 1

Allereerst moet je haar geprept worden, dat is de basis van het hele kapsel. Wil je weten wat preppen is?  Als je je haar gaat preppen, doe je er een flinke hoeveelheid mousse in. Het moet zelfs zoveel zijn, dat je haar nat is geworden van de mousse. De mousse moet je goed laten inwerken, en dan moet je je haar in model droog kapper. Nu heeft je haar een goede, stevige structuur en is het bovendien ready voor stap twee!

Stap 2

Om je haar nat te laten lijken dien je gel of wax te gebruiken, want dat natte effect maak je uiteraard niet met kraanwater! De wax is geschikt voor mensen met wat dunner haar, en de gel is beter voor diegenen met dikker haar. Het beste is om de gel die je gaat gebruiken, te vermengen met olie of een spray. Hiermee wordt de gel iets vloeibaarder. Je brengt het product waarmee je gaat werken alleen aan in de aanzet van je haar. Vervolgens kam je je haar naar achteren. Ga echt met de kam helemaal vanaf je voorhoofd tot aan de uiteinden van je haarpunten.

Welk effect wil je?

Wil je liever een wat grovere, wilde look? Ga dan alleen met je vingers door je haar. Voor een meer fijner en precies effect gebruik je de kam. Zo kun jij nu ook zonder schaamte elke party crashen en heb jij ook die filmsterren wetlook! By the way… De wetlook staat fantastisch op zowel lang haar als op korte kapsel. Allebei prima!

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.