Post quarantaine checklist

5 dingen die er post-quarantaine met je haar moeten gebeuren

Uitgroei bijwerken

Wanneer de quarantaine eindelijk over is zullen er veel vrouwen zijn die iets aan hun haar moeten laten doen. Voor die vrouwen is er nu een post-quarantaine checklist. Hierop staat alles wat je nodig kan hebben van een kapper na het einde van de corona maatregelen. Hieronder valt ook een eventuele uitgroei behandeling. Wanneer je licht geverfd haar hebt, is het namelijk wel van belang dat je de aanzet goed bijhoudt. Het kan zijn dat je niet weet of je genoeg hebt van de geverfde kleur. In dat geval kun je de aanzet ook iets uitbreiden in je natuurlijke kleur en het nog even aankijken.

Nieuwe kleurspoeling of highlights

Heb je highlights of een balayage laten zetten voor het begin van de maatregelen? Dan kun je deze ook even laten bijwerken. Een perfecte haarstijl blijft natuurlijk niet voor eeuwig perfect. Bovendien kan het zo zijn dat je alleen een kleurspoeling nodig hebt. Of dat je nu het warmer wordt, toch even een andere gloed in je haar wil. Iets dat bij het weer past. Op deze manier zie je er met één bezoek aan de kapper en een beetje moeite weer tip top uit.

Even bijpunten

Naast kleuren, is knippen waarschijnlijk ook nodig. Wanneer je je haar niet net voor het begin van de maatregelen hebt laten bijpunten natuurlijk. Meestal is twee tot drie maanden namelijk wel een prima tijdsbestek om te wachten met bijpunten. Heb je kort haar en wil je dit liever niet uit laten groeien? Dan is het verstandig om er iets meer dan alleen de puntjes vanaf te laten knippen.

Iets heel anders post-quarantaine

Bovendien kun je ook iets heel anders willen na deze onzekere periode. Puur en alleen om je gewoon even te laten gaan. Je haar helemaal laten kortwieken is een optie, of juist eindelijk die weave nemen die je al zo lang wilde. Daarnaast kun je het ook in een hele andere kleur laten verven. De keuze is reuze!

Post-quarantaine feest voorbereiding

Als laatste zullen er heel veel feestjes gehouden worden wanneer de quarantaine voorbij is. Dus als jij een volledige behandeling wil om er goed uit te zien tijdens die post-quarantaine barbecue dan kan dat. De meeste volledige touch-ups bestaan uit bijpunten en een kleurtje. Of dit nou een balayage, kleurspoeling, highlights of volledige kleuring is, de kapper is altijd bereid je hiermee te helpen. Sterker nog, voor de mooiste looks kun je ook vragen of deze je helemaal droog föhnt.

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.