Reisplannen? Wat doe je met je haar?

Reisplannen? Wat doe je met je haar?

Reisplannen? Heerlijk! Lekker op vakantie en genieten van je rust! Of je nou hier in Nederland blijft, of dat je straks  weer naar het buitenland gaat reizen. Iedereen ziet er toch graag leuk uit, al voel je je nog zo rommelig of verfomfaaid na uren in de auto of het vliegtuig. Denk er maar niet te moeilijk over, want er zijn best oplossingen om er zelfs tijdens het reizen leuk en trendy uit te zien! Dus maak je geen zorgen, want hieronder vind je een aantal goede tips voor zowel kort haar als lang haar, om er presentabel uit te zien.

Draag je haar in een hoge knot

Vooral als je in de auto, de trein of het vliegtuig gaat reizen, heb je van die hoge rugleuningen. Een hoge knot bovenop je hoofd komt daar dus helemaal niet tegenaan. Zelfs als je even wilt slapen, no problem! Deze hairdo staat niet alleen supertrendy, het blijft best goed in model, zelfs als je op vakantie de zee in gaat, winderig weer hebt of naar een dansfeest gaat.

Zet een hoedje op of draag een superstoere beanie

Heb jij dat ook wel eens, dat je zonnebril je ogen net niet genoeg beschermt tegen dat fele zonlicht? Daar helpt een hoedje geweldig bij! Je ziet meteen scherper zonder die hinderlijke reflectie én niemand ziet dat je haar er niet zo heel netjes meer uitziet. Een beanie is een stoere oplossing om je haar even tijdelijk te verstoppen. Ze zijn er echt in allerlei kleuren en patroontjes. Zo ziet niemand dat je na het reizen nog geen tijd hebt gehad om je haren te wassen. Stressloos reizen, heerlijk!

Een leuke sjaal als haarband om je hoofd knopen

We hebben allemaal wel een paar sjaaltjes in de kast liggen of hangen, toch? Luchtige, vrolijk gekleurde sjaaltjes die qua kleur mooi bij je outfit passen. Draai je haar in een knot, of bind ze in een paardestaart. Maar ook als je kort haar hebt gaat dit prima. Doe je een sjaaltje dat je in een band hebt gevouwen om je hoofd, en voila! Je ziet er leuk uit en je haar blijft goed zitten tot je aankomst.

Een vlecht aan de zijkant

Als je lang haar hebt, vlecht het meteen na het douchen terwijl het nog nat is, in een zijvlecht. Het staat mooi en je hebt totaal geen last van een lastige bobbel aan de achterkant van je hoofd in het vliegtuig. En weet je wat nou zo leuk is? Als het opgedroogd is en je haalt de vlecht er weer uit, heb je een hoofd vol mooie, dikke krullen!

Gebruik wat producten

Om je haar wat meeer onder controle te houden, kan je wat haarverzorgingsproducten gebruiken. Gebruik een beetje haarlak, wat gel of wax. Hiermee hou je net ff die lastige plukjes op hun plaats.

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.