Stralend witte tanden, hoe krijg ik die?

Stralend witte tanden, hoe krijg ik die?

Dat perfecte gebit, een stralende lach en witte tanden.

Wie wil dat nou niet? Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? We weten allemaal, dat goed je tanden poetsen heel belangrijk is. En dat roken, koffie en thee  je gebit verkleuren. Dus is het heel belangrijk om na het eten water te drinken en bij het tandenpoetsen een goede tandpasta te gebruiken.

Nog witter!

Maar als je dat allemaal al doet en je gebit is mooi wit; misschien wil je nóg wittere tanden! En als het even kan zonder dat je ervoor naar de tandarts moet! Veel tandwittende producten hebben als hoofd-ingrediënt peroxide. Peroxide veroorzaakt bij sommige mensen gevoelige tanden. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook andere manieren om een stralend wit gebit te krijgen.

Whitening strips, whitening pennen en whitening kits.

Uiteraard blijft het niet bij één wittend product. Je kunt, gewoon thuis, je tanden wel tot 8 tintjes lichter kleuren. Simpelweg door strips, pennen of kits te gebruiken die daar speciaal voor zijn gemaakt. Volgens ons onderzoek geeft een goede whitening kit het mooiste resultaat. Het is een veilige, vertrouwde en gemakkelijke manier om die droomlach te krijgen. De kit (van Mr. Bright) werkt middels een bitje waarin je de whitening gel aan moet brengen. Als je dat bitje in je mond doet zorgt het led-lampje in het bitje voor de wittere tanden. Misschien vind je het er een beetje gek uitzien, zo’n bitje met dat lampje in je mond, maar het werkt wel!

De whitening strips

Als je minder tijd te besteden hebt aan het bleken van je gebit, of misschien gewoon niet zo geduldig bent…. Zijn er de whitening strips ( Mr.Bright Whitening Strips). De strips voelen wel wat raar aan in je mond en je kan niet echt een heel gesprek voeren met de strips in je mond. Maar je brengt ze heel eenvoudig aan en ze geven al na een klein kwartiertje resultaat! Je moet ze wel minimaal 2 weken achter elkaar blijven gebruiken. En dan ga je het gewenste resultaat ook krijgen, tot wel 8 tintjes lichter! Niet slecht, hè!

De whitening pen

De allersnelste manier om je tanden als mooie witte pareltjes naast elkaar in je mond te zien staan, is de whitening pen (Mr. Bright whitening pen). In een klein minuutje heb je al je tanden bewerkt met de pen en hij werkt al in zo’n tien minuten. Je mag de whitening pen tot 6 weken lang achter elkaar blijven gebruiken. Maar je zult al na twee weken resultaat zien.

Nog wat belangrijke adviezen

  • Als je gebit gebleekt is met welk product dan ook, eet en drink dan even niets. Minimaal 2 uur wachten dus. Zo bereik het optimale resultaat!
  • Gebruik bij de whitening producten ook whitening tandpasta en whitening mondwater voor een optimaal resultaat.
  • Een goede whitening tandpasta is Charcoal Toothpaste van XBC, ravenzwart voor parelwitte tanden!

Hopelijk zal jij ook die witte tanden hebben die je zo graag wilt!

Say Cheese!