Super tips voor super haar

Super tips voor super haar

Omdat we het iedereen gunnen dat ze van mooi en gezond haar kunnen genieten, gaan we je een hele rits handige en belangrijke tips geven. Alle do’s en dont’s om ook   jouw haar in topconditie te krijgen of te houden! Deze tips gaan een wereld van verschil maken voor jouw haardos. Tips voor droog en dof haar, beschadigd haar, volumetrucjes en then some..

Volume

Wil jij ook meer volume in je haar? Probeer dan eens je haar te borstelen met een volumeborstel van Diva. Vergeet niet om eerst een hittebeschermer aan te brengen in je haar! Je zult genieten van prachtig haar in een handomdraai, want zonder al te veel moeite en tijd heb je glanzend en  krullend haar.

Borstelen

Borstel je haar nooit als het nat is. Je haar is dan kwetsbaar omdat de haarschubben open staan. Begin met borstelen in de onderkant van je haar in plaats van aan de bovenkant. De The Knot Dr is een paddle brush die 212 borstelharen heeft. De borstelharen zijn heel flexibel en ontknopen je haar zonder het kapot te trekken.

Drogen

Droog je haar nooit door het hard met een ruwe handdoek te wrijven, maar gebruik bijvoorbeeld een oud t-shirt. Wikkel het shirt om je hoofd en druk zo op je haar. Deze manier voorkomt beschadiging van je haardos!

Argan olie

Argan olie, dat de dure naam ‘het vloeibare goud’ ook draagt, is een fantastisch product. Pluis verdwijnt als sneeuw voor de zon uit je haar. En het heeft een natuurlijke bescherming tegen de zon. Waterclouds is een Zweeds merk dat Argan olie gebruikt in zijn producten. Zoals de Waterclouds Repair Argan Oil. Dit is een serum dat je haar én je huid enorm goed verzorgt, hydrateert en verwent. Maximale verzorging en je haar voelt heerlijk zacht aan na het gebruik.

Pluishaar door het weer?

Om pluizig haar te voorkomen door vochtige weeromstandigheden, gebruik een anti-humidity spray. Je sprayt het op je haar en dan droog je met je styltang of föhn. De bestanddelen van deze spray worden geactiveerd door de warmte van je tools. Ze vormt een vliesje bescherming om iedere haar. Als jij dan buiten komt en het is mistig of regenachtig weer? No worries, want je zult geen last hebben van pluis!

Herstel van je haar

Als je iets met je haar hebt gedaan waardoor je haar erg beschadigd is, denk dan eens aan Olaplex. Dit is een echte levensredder voor jouw arme haar! Olaplex voedt het haar erg intensief, en herstelt het van binnenuit. Het unieke bestanddeel Bis-Aminopropyl-Dimaleate herstelt de verbroken zwavelbruggen (verbindingen in ons haar). Zwavelbruggen hechten weer aan elkaar vast en het resultaat is verbluffend! Sterk, gezond en glanzend haar!

Zorg van binnenuit

Geloof het of niet: haarvitamines werken wel degelijk en ze helpen je haar weer gezond te worden. Beauty Bear Hair vitamines  bevatten belangrijke voedingsstoffen voor je haar. Biotine, vitamine C, B12, E en foliumzuur. Hierdoor wordt je haar op een positieve manier gevoed. Het gaat glanzen en het krijgt meer volume.