Trendy supercoole haarkleuren voor de winter van 2021

Trendy supercoole haarkleuren voor de winter van 2021

Heb jij ook zin in verandering? Een beetje meer kleur na een saai 2021, waarin de kapsalons gedwongen gesloten bleven. Prachtige haarkleuren waar iedereen blij van wordt! We gaan ze in deze blog uitgebreid bespreken!

1# Balayage…maar dan de extreme variant!

De balayage is al een hele tijd populair, maar deze winter gaan we helemaal joejoe! Laat je kapper de nieuwe extreme variant in je haar zetten! Met diverse blondtinten en bruin erdoorheen. Als je een onvervalste winter-balayage leuk vindt? Ga dan voor eentje in astinten. Want die zijn weer helemaal trendy anno 2021.

2# Scandinavisch blond

In de komende winter mogen die superlichte kleuren weer: Scandinavisch blond. Hou je van zo’n Noordelijke look en wil je graag de haarkleuren van een Viking-prinses? Top! Hou de coupe dan wel simpel en een beetje strak, want dat past goed bij het Hoge Noorden. En als je wat uitgroei krijgt die enkele tintjes donkerder is dan die Scandinavisch lichte tint? Dat maakt het alleen maar mooier!

3# Brond

Ladies, dat is geen typefout! Brond is een super neutrale kleur, die exact het midden houdt tussen bruin en blond. Staat fantastisch bij een naturel look of bij een zachte make-up met wat lichte glans op de lippen en de ogen. Met als final touch een zachte kleur blush en wat glans er net boven. Prachtig!

4# Zachtroze, koper of rood

Voor de blonde types is een klein beetje zachtroze geen overbodige toevoeging aan je haarkleur. Deze komende winter blijft het, net als in de afgelopen zomer, nog helemaal in de mode. Denk dan aan een lichtblonde coupe met daar heel subtiel wat roze doorheen. Heb je nou een donkere haarkleur zoals bruin of zwart, ga dan voor andere prachtige kleuraccenten zoals roodtinten of koper.

5# Chocolade

Een lekkere warme tint in de winter? We warmen deze winter wat op met een zuidelijke tint. Wat een gave look als je voor een diepe chocoladebruine kleur gaat. Staat geweldig en is uitstekend te combineren met de wintermode van 2021. Met de chocoladebruine kleuren in je haar kun je je haar mooi opmaken met kammen of klemmen in warme kleuren zoals koper, goud of brons.

6# Koper

Roestbruin en koper zijn de topkleuren van deze herfst en de komende winter. Ga wel voor de iets rustige koperkleuren, want felle kopertinten staan al snel hard en/of onnatuurlijk. Heel mooi zijn de nieuwe kopertinten die wat naar roestbruin neigen.

7# Browns beautifully mixed

Helemaal te gek; diverse bruintinten die dwars door elkaar heen lopen. Deze cappucino gekte is een combinatie van chocobruine kleuren die naar wat roestig bruine highlights neigen. Voor de meer gedurfde coupe kun je kiezen om een kleuring te nemen die van blond, brond en lichtbruin tot chocoladebruin gaat. Des te meer swirl, hoe beter!

8# Highlights like honey!

Highlights blijven ook dit jaar populair. Honingbruine highlights zullen je coupe een fijne, warme uitstraling geven. Deze highlights zijn perfect voor brunettes die iets meer warmte en levendigheid in hun kapsel willen zien!