Wat heb jij over voor een knipbeurt? Lees hier over de  duurste kapsels op aarde!

Wat heb jij over voor een knipbeurt

Mensen genieten graag van allerlei luxes in het leven; Een prachtige auto, merkkleding en merktassen, sieraden en exotische vakanties. We gaan graag uit eten in toprestaurants en iedereen vliegt graag eerste klas.

Enkele hairstylisten is dat uiteraard ook opgevallen! Ze werken voor de allerrijksten en ze vragen een aardige duit voor hun werk! De prijzen die ze rekenen gaan van extreem duur tot en met exorbitant. Kijk zelf maar!

Oribe Canales  € 355,-

Geboren in Cuba en in 1987 verhuisd naar New York. Hij is de favoriete kapper van meerdere beroemdheden: Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow en Penelope Cruz. Hij is al snel een eigen salon begonnen in New York bij Elizabeth Arden op Fifth Avenue. Hij heeft zichzelf ontwikkeld tot een ware haarkunstenaar, en voor een knipbeurt rekent hij zo’n slordige € 355,-

Serge Normant  € 445,-

De uit Frankrijk afkomstige Serge Normant werkt in zowel New York als in Los Angeles als hairstylist. Hij vindt het heerlijk om ook optredens te geven waarin hij zijn kunsten aan het publiek toont. Beroemdheden zoals Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Julianne Moore, Reese Witherspoon en Ellen Barkin behoren tot zijn vaste klanten. Maar ook zij moeten diep in hun buidel tasten, want een simpele knipbeurt bij deze Fransman kost  € 445,-!

Chris McMillan  € 530,-

Met meer dan 30 jaar ervaring als hairstylist, rekent deze McMillan een slordige  € 530,- voor een knipbeurt. Jennifer Anniston heeft dat er graag voor over, want ze komt al jaren bij hem als klant.

Ted Gibson  € 1065,-

Ja beste lezers, we gaan nog ff door! Ted Gibson is de ster van de tv-show What Not To Wear! Zijn klantenkring bestaat o.a. uit: Angelina Jolie, Anne Hathaway en Ashley Greene. Een knipbeurt bij deze beroemde kapper kost maar een klein bedragje: € 1065,-

Rossano Ferretti  € 1415,-

De Italiaanse Ferretti bezit inmiddels meer dan 20 salons, verspreid over de hele wereld. Hij heeft salons in Milaan, Londen, Mumbai, New York en Madrid. Hij is geliefd bij zijn klanten, maar ze moeten hem wel  € 1415,- betalen voor een knipbeurt!

Stuart Phillips  € 14.160,-

Schrik niet, maar dit is geen schrijffout! Hij heeft de reputatie de beste kapper van het Verenigd Koninkrijk te zijn. Zijn salon in Covent Garden, Londen staat vol met prijzen, die hij gewonnen heeft. Normaal kost een knipbeurt bij hem  € 265,-. Maar ooit heeft hij een klant geknipt met daarbij een champagnelunch, een privévlucht en limo-services voor het lieve sommetje van  € 14.160,-

Ken Modestou  € 21.240,-

Normaal betaal je bij Ken  € 53,- voor een knipbeurt. Maar een vaste klant van Ken, de sultan van Brunei, betaalt hem  € 21.240,- als Ken zijn haar komt knippen. De luxe vlucht naar Brunei, het eersteklas hotel en de knipbeurt vormen samen het kostenplaatje. Dit gaat al 16 jaar zo. Ik denk dat Ken denkt:” whoohaa!” Zou ik ook denken! Want voor 10 knipbeurten per jaar brengt dat ruim twee ton in het laatje.