Zoveel vrouwen, zoveel kapsels!

Zoveel vrouwen, zoveel kapsels!

Natuurlijk hebben we, ieder seizoen bijna,  te maken met bepaalde trends die de boventoon voeren in de haarmode en kapsels. Welke kleuren kapsels zijn er weer in, welke modellen en welke stijlen? En aangezien vrouwen natuurlijk allemaal verschilen in hun haarlengte, de textuur van hun haar en de haarkleur…. Geven we er eigenlijk allemaal lekker onze eigen draai aan. Want niet ieder dameskapsel past bij elke gezichtsvorm en wat de één supergaaf staat is een totale flop bij de ander. Maar is het niet zalig om lekker te experimenteren om erachter te komen welk kapsel mooi bij jou staat?

Een kapsel dat in laagjes is geknipt

Die laagjes kapsels, die zo populair waren in de zeventiger jaren van de vorige eeuw, vergen weinig onderhoud. Niet al te veel werk, leuk en vlot en die lagen mogen best extreem zijn! Ietwat punk en met een hoge pony is het een lekker pittig kapsel, en ideaal als je vaak sport. Maar deze laagjeskapsels zijn ook perfect als je naar een festival gaat of lekker wilt swingen op een dansfeest of een concert. Je föhnt het ’s ochtends even, wat versteviging erin en je bent ready om uit te gaan! Hier heb je de rest van de dag geen omkijken naar!

Een nonchalante look

Vooral als je iedere ochtend tijd tekort komt, is een nonchalante look ideaal. Er is heus wel wat styling voor nodig om je haar die look te geven, vergis je niet. Zou je er niets aan doen, dan zal je het al snel als een bosje verlept onkruid langs je gezicht zien hangen. Laat de kapper je haar lekker in laagjes knippen, en als je het iedere ochtend even föhnt met wat versteviging erin…. Kun je het de rest van de dag lekker laten wapperen in de wind!

Vlechten

Om je haar goed te kunnen (in)vlechten heb je wel een beetje lengte nodig.  Gevlochten haar kan in principe met alle haar dat lengte heeft. Van supersteil haar tot en met kroeshaar. Je kunt kiezen uit één lange vlecht tot en met tientsllen kleinere vlechtjes. Zeker als het stormachtig of regenachtig weer is, zit je met gevlochten haar altijd goed!

Een kort koppie

Is je haar boven je schouders geknipt of nog korter? Dan heb je kort haar. Zolang je nog lekker met je handen door je haar kan gaan, is het niet té kort. Speel lekker met kleur door bijvoorbeeld highlights aan te brengen en laat je pony wat langer voor een iets nonchalante look.

Ladies met grijs haar

Supertrendy is het dat jonge meiden hun haar grijs kleuren bij de kapper. Het staat leuk, zeker als je het combineert met een trendy kapsel. Grijze oude muisjes zijn voorgoed verleden tijd! En ook als we iets grijs van nature beginnen te worden, valt een uitgroei bijna niet op!

Vraag je kapper om solide advies

Vaak heb je een goede basis nodig, om een leuke en handelbare kapsels te krijgen. Ga naar de kapper en gebruik haarverzorgingsproducten die goed zijn voor jouw haar!

 

Dit bericht is gepost in blogs. Bookmark de link.